Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum çok hareketsiz...

mert383
23-05-2011, 19:14
Arkadaşlar merhaba ,dün Tur***forum sayfasında 5 yıllık olan tercübem ve beraberliğim bitti...
bende tekrar bu forumda aktif olmaya başladım ,ama bir sorun var ,forum çok hareketsiz geldi bana ,sanki benden başka kimse yok gibi,,biraz canlanması lazım..
Tur***forumdaki canlılık ,güncellik bu forumda göremedim...çok geride kalınıyor..
diğer bi sorun forum da gereksiz konular var ,buda dikkati dağıtıyor,,daha az ve stabil olabilir....

Editor
23-05-2011, 19:29
Başka sitelerle bu siteyi kıyaslamayınız bence sonucta x forum veya diğer forumlar bizi ilgilendirmiyor hareketli olup olması tamamen insanların verilen emeklere saygı veya yazacak bir cümle olmamasından kaynaklanmaktadır bahsettiniz sitelerdede belirli kişiler yazar cogunluk yazmaz uye oranına göre böyle devam eder

mert383
23-05-2011, 19:54
eyvallah zamanla göreceğiz ozaman..

Admin
23-05-2011, 20:00
Arkadaşlar merhaba ,dün Tur***forum sayfasında 5 yıllık olan tercübem ve beraberliğim bitti...
bende tekrar bu forumda aktif olmaya başladım ,ama bir sorun var ,forum çok hareketsiz geldi bana ,sanki benden başka kimse yok gibi,,biraz canlanması lazım..
Tur***forumdaki canlılık ,güncellik bu forumda göremedim...çok geride kalınıyor..
diğer bi sorun forum da gereksiz konular var ,buda dikkati dağıtıyor,,daha az ve stabil olabilir....
Hocam öncelikle hoşgeldiniz.Sitede uyeler bizim genelde yardım konularında konular acar ve yetkililer bu konularda yazar ben dahil tf deki gibi muhabbet bölümünü bizim sitede 6 yıldır yapamadık bir ara tf de banlanan kişiler burada idi boş muhabbetlerin döndügü ortamda bizim sitenin sadık uyeleri bunlardan rahatsız oldular o yüzden bu sitedeki genel gidiş hat durumuda teknik konuların öne cıkması forumun yardım amaçlı konumlandırılmasına yol actı bu tamamen uyelerin kendilerine baglı bir durum

mert383
23-05-2011, 20:20
Hocam öncelikle hoşgeldiniz.Sitede uyeler bizim genelde yardım konularında konular acar ve yetkililer bu konularda yazar ben dahil tf deki gibi muhabbet bölümünü bizim sitede 6 yıldır yapamadık bir ara tf de banlanan kişiler burada idi boş muhabbetlerin döndügü ortamda bizim sitenin sadık uyeleri bunlardan rahatsız oldular o yüzden bu sitedeki genel gidiş hat durumuda teknik konuların öne cıkması forumun yardım amaçlı konumlandırılmasına yol actı bu tamamen uyelerin kendilerine baglı bir durum

öncelikle teşekkür ederim..
Yardımlaşma olayının ön planda olması çok güzel,diğer x forumda alıştık muhabbetlere, o yüzden devamlı hareket, aktif haldeydik.burda o yönü görmediğim için başta garip geliyor.gibi.neyse zamanla alışırız inşallah .eyvallah..

aliharbiye
23-05-2011, 20:56
favori forumlar arasında eklemişim supersat forumumuzu burasıda çok harika çok beyeneceksiniz zira burdaki arkadaşların bir çoğu çok elit insanlar saygılarımla aliharbiye

alperen
24-05-2011, 00:53
supersat bu hali ile gayet iyi en azından herşey seviyeli ve yardımlaşma en üst düzeyde

umut55
24-05-2011, 07:25
ben 2004 ten beri tf dan 2006 dan beride supersatforumdayım..super satforum yinede bir çok yönu ile tf dan cok daha iyidir.önemli olan kullanıcı sayısı veya hareketlilik değil kullanıcıların biribirlerine yardımcı olmaları dostluk ve paylaşım üyelere verilen değer..tf dan çok daha ileri de bizim forumda.orada en ufak hatada anında ban süresi ban yersin ama burada bir kaç defa uyarılırsın.ben bizim forum çok daha iyi sende ileride bunun farkını göreceksin..

osmann
24-05-2011, 11:22
ben 2004 ten beri tf dan 2006 dan beride supersatforumdayım..super satforum yinede bir çok yönu ile tf dan cok daha iyidir.önemli olan kullanıcı sayısı veya hareketlilik değil kullanıcıların biribirlerine yardımcı olmaları dostluk ve paylaşım üyelere verilen değer..tf dan çok daha ileri de bizim forumda.orada en ufak hatada anında ban süresi ban yersin ama burada bir kaç defa uyarılırsın.ben bizim forum çok daha iyi sende ileride bunun farkını göreceksin..

üstad "tf dan" ne demek yahu?:49:

(bu arada hoşgeldin mert, umarım memnun kalırsın.)
Selametle...

umut55
24-05-2011, 11:32

Selametle...

türkiye nin t si forumunun f si:)))

veyselbakan
24-05-2011, 11:32

Selametle...
diğer bir paylaşım formu diyelim üstat
bende daha yıllar önce küçükken:D diğer forumlara göz attım üyeliklerimde oldu taki bu foruma üye olupta buradaki dostluğu yardımı ve samimi duyguları gördükten sonra buradan kopamadım bu form da ki arkadaşlarım sanki ailemden bir parça oldular forumda amaç sadece kopyala yapıştır ile insanlara makina muhabbeti yapmak değil işte ben bunu bu formda anladım
doğumlar oldu sevinçlerimizi hastalıklar ölümler oldu üzüntülerimizi paylaştık bunlarıda yaparken yüzeysel değil gönülden gelerek yaptık işte benim nezdimde asıl paylaşım budur yoksa boş muhabbeti gırgırı yada kopyala yapıştırı her formda bulursun dediğim gibi zamanla mert kardeşimde bunu farkedecek kendisine hoş geldin iyi paylaşımlar diyorum!

mert383
24-05-2011, 11:41
Herkeze teşekkürler /Hoşbulduk arkadaşlar .....

umut55
24-05-2011, 11:48
diğer bir paylaşım formu diyelim üstat
bende daha yıllar önce küçükken:D diğer forumlara göz attım üyeliklerimde oldu taki bu foruma üye olupta buradaki dostluğu yardımı ve samimi duyguları gördükten sonra buradan kopamadım bu form da ki arkadaşlarım sanki ailemden bir parça oldular forumda amaç sadece kopyala yapıştır ile insanlara makina muhabbeti yapmak değil işte ben bunu bu formda anladım
doğumlar oldu sevinçlerimizi hastalıklar ölümler oldu üzüntülerimizi paylaştık bunlarıda yaparken yüzeysel değil gönülden gelerek yaptık işte benim nezdimde asıl paylaşım budur yoksa boş muhabbeti gırgırı yada kopyala yapıştırı her formda bulursun dediğim gibi zamanla mert kardeşimde bunu farkedecek kendisine hoş geldin iyi paylaşımlar diyorum!

:present::present::present::present::present::present::present:

osmann
24-05-2011, 17:09
türkiye nin t si forumunun f si:)))

:) cahillik kötü şey...selametle...

veyselbakan
24-05-2011, 17:31
:) cahillik kötü şey...selametle...
estağfurullah üstad bilmemek değil öğrenmemek ayıp:puah::puah::puah:
şaka bir yana seni bilen nasıl bir hazine sakladığını ve nelere vakıf olduğunu bilgi ve birikiminin aynı zamanda hayat tecrübenin ne kadar üst düzeyde olduğunu konulara verdiğin cevaplardan ve yazılarından bilir o yüzden ben bu cahillik lafını sana kesinlikle yakıştırmıyorum hayırlı akşamlar!!

mert383
24-05-2011, 17:38
Ya varya kafayı bozacam ,admın arkadaşlara bir sorum olacak ,ya sizin elinizde nasıl bir sistem varda ,beni herzaman buluyorlar...yani tf de banlandım ,5 sefer girdim farklı nicklerle yine beni buluyorlar..kurban olayım yokmudur bunun çaresi ,orda bir admın var sanki kapıda bekliyor beni ,:frown: :(

Sınırden kafayı bozacam ya ,,:devilprv:

tike®
24-05-2011, 18:10
Ya varya kafayı bozacam ,admın arkadaşlara bir sorum olacak ,ya sizin elinizde nasıl bir sistem varda ,beni herzaman buluyorlar...yani tf de banlandım ,5 sefer girdim farklı nicklerle yine beni buluyorlar..kurban olayım yokmudur bunun çaresi ,orda bir admın var sanki kapıda bekliyor beni ,:frown: :(

Sınırden kafayı bozacam ya ,,:devilprv:
Arayan bulur :)

mert383
24-05-2011, 18:15
Arayan bulur :)

Valla hocam sinirden hasta oldum..hapla duruyorum,,valla helal olsun süper sistem,,değiştirmediğim DNS kalmadı,,sanırım netti kapattırp başka IP den açtıracağım ,:D

Hocam bi ipucu verseniz :)

Admin
24-05-2011, 18:32
Neyse bu diğer site muhabbeti burada bitsin sonucta herkese saygı göstermek lazım gerektiğini düşünüyorum

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)