Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bölücü örgütün yayın organı roj tv değilburası TRT!

veyselbakan
25-05-2011, 15:20
VİDEO:Bölücü örgütün yayın organı değil, burası TRT! (Only the registered members can see the link)

Devlet televizyonunda bölücü örgüt ve bebek katili sevdirmecesi! Hayâl bile değildi, gerçek oldu!

arkadaşlar bu konuyu açıyorum sizden ricam konuyu o parti bu parti kavgasına dönüştürmeden formumuza yakışacak şekilde medeni olarak fikirlerinizi yazmanız !

ibokaya
25-05-2011, 16:48
bekle kardeş bu ne kii.......yılanın başınıda yakında başbakan olarak görürüz.....

ercişsat
25-05-2011, 19:27
Bebek Katili İmralı Canisi Bölücü Başı Apo'nun Hergün Televizyonlarda Gazetelerde Yaptığı Tehtid dolu açıklamaları duyar olduk Apo için ve bölücüler için Yapılan bu açıklamalar hayaldi ama AKP sayesinde gerçek oldu

ercişsat
25-05-2011, 20:42
bu iti çooook yaladılar da ondan öyle oldu yoksa it hasiyetli hayvan bilirsin yat dedin yerde yatar bizim bizim itlerin bile bir görevi var. bu it oğlu it ona bile yaramıyor bize saldırıyor vay it oğlu it pkk köpekleri:

NeRoMaN
25-05-2011, 20:55
Bebek Katili İmralı Canisi Bölücü Başı Apo'nun Hergün Televizyonlarda Gazetelerde Yaptığı Tehtid dolu açıklamaları duyar olduk Apo için ve bölücüler için Yapılan bu açıklamalar hayaldi ama AKP sayesinde gerçek oldu

Yalnız ordaki resimdeki ampul resmi konuyu başka taraflara itebilir.Siyasi tartışmaya sebep olabilir.

ercişsat
25-05-2011, 21:00
hayaldi gerçek oldu neroman dostum

anthony99
25-05-2011, 22:53
ben şunu bilirim. bir insanın kendine yaptığını başka kimse yapmaz.

NeRoMaN
25-05-2011, 23:16
hayaldi gerçek oldu neroman dostum

Hocam,şahsen siyasi kavga olasını istemem.Herkesin ayrı bir bildiği var.Resimde Ampulu görünce sebebi AKP diyor gibi bir görüntü var.Aynı şey MHP,CHP'dede geçerli.O partileri tutan kişilerde tepki gösterir mutlaka.Mod olarak tarafsız kalmalıyız bu durumda.Sonuçta bu forumda her partiden kişi var.

Volkan
25-05-2011, 23:23
konu kapanmıştır.