Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar bu arabalara modifiye yapsam neolur
arkdaşalar şu arabalara modifiye yapacam ama sizin görüşlerinizi almak istedim l300 ses sistemi yapıldı ama mercedese komple yapmak istiyorum l300 dış görüşünüşü yapacam mondeo içinde herbişi yapmak istiyorum yani sizin anlayacağınız aşağıda gördüğünüz arabalara modifiye yapmak istiyorum bana yardımcı olun!!!!!
resimler şu linkte: Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
:49: :clap2:
Only the registered members can see the link
://img153.imageshack.us/img153/4721/x1pxzz39wvf1waamee80ubbzlimjszxdttt6hibxdhxonquzea3immf3.jpg
Arkadaşım resimleri verirken örn. Only the registered members can see the link sitesini kullanarak görsel olarak siteye verebilirsin, ayrıca ne gibi yardım istiyorsun tasarım konusundamı, modifiye yapılan yerler (servisler) konusundamı, yoksa malzeme(aksesuar,yedekparça vb.) desteği konusundamı daha detaylı yazarsan yardımcı olabiliriz.
kardeşim ben tasarım ve malzemeler konusunda yardım istiyorum bahsettiğim gibi l300 ses sistemini yaptım gerilerine hiç bişi yapmadım bana yardımcı olursan sevinirim hatta resimler üzerinde modifiyeleri gösterebiliyorsanız sevinirim.Bu arada cd çalarda da bişiler yazdım ona da bakarsan ve bana yardımcı olursan sevinirim.
alperyılmaz
19-07-2006, 12:05
resimler foruma alınmıştır
arkadaşım mondeo aracın modifiyesi için çok iç açıcı haberler yok, yaptığım araştırmalar göre Türkiyede bu aracın modifiyesi için herhangi bir parçaya ve yapana rastlayamadım, nedeni ise modifiye ye yapısal olarak yatkın olmaması, ancak özel olarak yaptırabilirsin örnek olarak Only the registered members can see the link sitesindeki resimler den faydalanabilirsin.
Nerede yaptıracağım dersen sana en yakın İstanbul ve Bursa bu şehirlerde yaptırabilirsin.
arkadaşım mondeo geçelim mercedes ve l300 için ne yaptırmam gerek bana yardımcı olursan sevinirim tşk bu arada
arkadaşlar ben pioneer 7700 alacam sizce nasıl bana yardımcı olrsanız sevinirim ama başka sony gibi markalardan hangisini öneriziniz yardımlarınızı bekliyorum alacağım teyp 650 ytl diyorlar bide kendinden subbufer çıkışı var diyorlar doğrumu bana yardımcı olunnnn
arkadaşlar bu teyp i acil yarumlarsanız sevinirim çünkü yarın almayı düşünüyorum bana yardımcı olunn
*** features DEH-P7700MP Deep blue OEL display
Flap/Release Panel
Radiotext
Disc naming (10 char.)
Automatic Sound Leveliser
Sound Level Adjustment
Cellular mute
Card type remote control
Features - General DEH-P7700MP
Sub-display output Yes
Multi-CD Control Yes
CD Text Yes
Source TV Control Yes
DAB Tuner Control Yes
Source DVD Control Yes
External unit control via IP-Bus 2
AUX-In (with optional CD-RB20) Yes
Remote control Standard
Hard-wired remote input Yes
ISO Connector Yes
Display illumination OEL - PURE BLUE
Dual button illumination Yes
Rotary volume Pop-out
Front Panel Flap type (mechanical)
Removable Front Panel Yes
Cellular telephone auto muting Yes
iPod® adapter ready (External) Yes
Flexible angle installation 0-60°
Features - Tuner DEH-P7700MP
Adaptive RDS (PI, PS, AF, TP/TA) Yes
PTY (Search and Alarm) Yes
News interrupt feature Yes
Radio Text Yes
ARC FM D4Q
BSA (Best TP Station Auto Search) Yes
High speed P
Dostum muhtemelen istediğin cihaz bu benim fikrim almanı tavsiye ederim başka marka düşünme araç içi teyp ve cd çalar üzerine pioneer' den başka alma hop. ve amp. başka marka kullan ben daha önce tesisat işi yaptım pioneer'in üzerine başka alet çıkamadı o yüzden bu alet oldukça iyi fiyatı da araştırmalarıma göre normal bu tamamen benim fikrimdir başka markalarında hakkını yemeyelim saygılar....
kardeşşş subbuwofer çıkısı var mıı 7750 7700 ve 7400 var diyorlar doğrumu ama ben 7700 almayı düşünüyorum subbuwofer çıkısı olsa daha ii olur cvp bekliyorum
kardeş sen o cihazı al alırken incele yazdıklarına göre sub. çıkışı var modifiye sitelerinde bu cihazı öneriyorlar saygılar...
tşk kardeş yardımın için saol ya daha pioneer ürünlerine fiyatları ile bakabileceğim bi türkçe iste var mııı ??? saygılarımla
arkadaşım mondeo geçelim mercedes ve l300 için ne yaptırmam gerek bana yardımcı olursan sevinirim tşk bu arada
Mercedes için İstersen bu siteyi bir incele sana fikir verebilir.İNCELE (Only the registered members can see the link)
L300 için BURAYA (Only the registered members can see the link) bak istersen