Orijinalini görmek için tıklayınız : D-smart kartsız izleme!!! !!!!!!!!:warn:
Arkadaşlar d-smart uydu alıcısı var normal türksat yayınlarını kartsız izlemek istiyorum bunun için ne yapmam gerekli bilen varsa acil yardım !!!!!!!!:warn:
normal türsat kanallarını demek istedin anladığım kadarıyla türksat otomatik tarama frekansını bir taratsan olabilir bence bir dene bakalım 11844 V 2222 manuelde netwoork açık olsun kolay gelsin
yargıç_1
16-06-2011, 15:52
Arkadaşlar d-smart uydu alıcısı var normal türksat yayınlarını kartsız izlemek istiyorum bunun için ne yapmam gerekli bilen varsa acil yardım !!!!!!!!:warn:
kartı olmadan bi işe yaramaz ucuz b rcv.alırsan daha kolay olur senin için onunla uğraşmaktansa
Aslına şöyle demek istedim ; kartı çıkardığımda yayın var tabi sadece türksat yayını benimde istediğim bu ama görüntünün üzerinde kartı takınız yazıyor ve kartı takınca yayın gidiyor bende kartı kullanmadan o yazınında çıkmasını istemediğim için soruyorum kartsız nasıl izleyebilrim çünkü kartı takınca yayında gidiyor
kartı bana satarmısın arkadaşım işine yaramazsa bana sat ne istiyorsun hesaplı bişey olsun.hatta bana telefon nounu gönder ben seni ararım görüşmek üzre
bendede aynı sorum var dtv 2000 hd hı kanal gostemıyo parası odenmıyomus ne yapabılırım
ibrahim iz
23-09-2011, 18:37
anadıgım kadarıya .o.cihazın kartı buleke edilmiş.d-smart .cihazları kart olmadan hic bir işe yaramaz.
bykomedi
24-09-2011, 08:36
Hocam kartsız izlemek istiyorsan gel uydu alıcılarını takas yapalım :)
Hocam kartsız izlemek istiyorsan gel uydu alıcılarını takas yapalım