Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Süper Üçlü' Galatasaray'da

veyselbakan
16-06-2011, 20:31
Only the registered members can see the link

Galatasaray, Atletico Madrid'in 3 yıldız oyuncusu Forlan, Reyes ve Ujfalusi için Madrid ekibi ile kesin olarak anlaşmaya vardı.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yöneticiler, bu sabah saat 11:00'de Madrid'e hareket etmişti. Atletico Madrid'in üç yıldız oyuncusu için kulüp başkanı Enrique Cerezo ile görüşen Ünal Aysal, sarı kırmızılıların merakla beklediği transferleri bitirdi.
Teknik direktörlüğe Fatih Terim getirildikten sonra kadrosuna Bolton'dan Elmander, Trabzonspor'dan Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı transfer eden Galatasaray, Madrid seferinden mutlu sonla dönüyor.
Sarı-kırmızılı takım, İspanyol ekibinin yıldızları Jose Antonio Reyes, Tomas Ujfalusi ve Diego Forlan için Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo ile kesin olarak anlaşmaya vardı.
JOSE ANTONIO REYES
Jose Antonio Reyes, ligde 34 maçın 34'ünde de ilk onbirde yer alırken, İspanya Kupası'nda 5 maçın 4'ünde ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 maçın 3'ünde ilk onbirde forma giydi. 28 yaşındaki yıldız oyuncu ligde rakip filelere de 6 gol atmayı başardı.
TOMAS UJFALUSI
33 yaşındaki Tomas Ujfalusi de bu sezon Atletico Madrid'de oynadığı 32 lig maçında, İspanya Kupası'nda 5 maçta ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu oynadığı tüm maçlarda sahaya ilk onbirde çıktı.
DIEGO FORLAN
Yıldız oyuncu Diego Forlan da daha önce Beşiktaş ile anılmış ancak siyah-beyazlı takım bu transferi gerçekleştirememişti. Forlan bu sezon Atletico Madrid'de ligde oynadığı 32 maçın 23'ünde ilk onbirde yer alırken, rakip filelere de 8 gol kaydetti. 32 yaşındaki tecrübeli yıldız, İspanya Kupası'nda 3 maçın 3'ünde de ilk onbir ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 6 maçın 5'inde ilk onbide sahaya çıktı. Forlan İspanya Kupası'nda ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 1'er gol atmayı başardı.
kaynak:ntv spor

umut55
16-06-2011, 21:23
çok iyi transferler bu sene gs süper transferler yapıyor

cilginizmirli
17-06-2011, 00:52
Doğru ise süper haber.3 isim de iyi transfer.

beydemir
17-06-2011, 02:03
inşaallah faydalı olurlar

özcanmert
17-06-2011, 09:17
JOSE ANTONIO REYES

TOMAS UJFALUSI

DIEGO FORLAN

evet üçününde ismi güzel galiba avrupadan türkler isim satın alıyor topcu degil...

:)

kucer06
17-06-2011, 10:38
Bende başlığı okuyunca Metin,Ali,Feyyaz futbola gerimi döndüler dedim.:)

veyselbakan
17-06-2011, 11:31
konuşun konuşun bir kesinleşsin muntari ile cambiasso da geldimmi galatasaray ismini değiştirip europasaray olarak sahalara çıkacak:rockon:

umut55
17-06-2011, 12:06
umarim gs basarılı olur yoksa sonu iyi olmaz çnku buyuk paralarla geliyor bu oyuncular

CABBARİ
17-06-2011, 22:45
transferlerle ilgili ispanyol medyası biraz tarflı davranmış ve bu oyuncuların türkiyeye gelmeye sıcak bakmadıgını yazmışalr???

uydu3405
17-06-2011, 23:20
yaş ortalaması 32 33 34 böyle transfer olmaz olsun

umut55
17-06-2011, 23:23
46 milyon eurodan bahsediliyor tabiki gelirler ispanyada bu paraları vermezler

TEKNİSYEN101
18-06-2011, 00:39
30 yaş üzeri futbolcuların Türkiyeye gelmesine karşıyım. Adamlar son günlerini yatarak ve bir okadarda para alarak geçiriyorlar. :yell:

AYFLY
18-06-2011, 07:59
valla ben gs lı olarak bu ısımlerın gs ye gelecegıne pek ıhtımal vermıyorum.cunku bu oyuncular katıyerlı ve hala ıdaellerı olan yıldız oyuncular.helekı avrupada bu yıl hıcbır ıddası olmayan bır takıma geleceklerını hıc dusunmuyorum.sahsen ben bu kadar karıyelı ve yıldız bır ısım olsam sadece para ıcın bır takıma gıtmem.dıger etkenlerde önemlı olur benım ıcın.bırde bu ınsanlar bızım futbolcular gıbı sadece para ıcın degıl bu ısı mesleklerı oldugu ıcın de yapıyorlar.

veyselbakan
18-06-2011, 09:07
hala yaş ortalaması diyen arkadaşlarım var hacı için gs da bastonla oynar dediler adam sayesinde almadığımız kupa kalmadı her şey yaşla bitmiyor bu gün bu 3 ismi ben almam yaşlı diyecek bir kulüp bulun sizlerden özür dileyeceğim bu adamlar tecrübeli bir o kadarda işinin ehli topçular ve bir forlanı dünyada futbol izleyipte tanımayan adam yok gibidir biz hala kalkmış burada yaş dan bahsediyoruz! adam bir depara kalkıyor maçta benim diyen genç topçuya ders verir nitelikte!