Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Modus makyajlandı

COEMAR
20-07-2006, 23:07
Only the registered members can see the link Başta Megane ailesi olmak üzere model gamını makyajlamayı sürdüren Renault yoğun tempo arasında Modus'u da unutmadı.
Yeni Clio’nun ardından bir yandan yeni Megane ve Laguna modelleri için kolları sıvayan Fransız otomobil üreticisi Renault, diğer yandan başta Megane ailesi olmak üzere model gamını makyajlamayı sürdürüyor.
Yoğun tempo arasında Modus’u da unutmayan Renault kurmayları bu sevimli otomobili de elden geçirdiler.
Makyajlanan Modus genel hatlarıyla büyük farklılıklar göstermezken, selefinden birkaç küçük yenilikle ayrılıyor.
Ön ve arka farlarla birlikte dış dikiz aynalarında kristal lensler kullanılırken, iç mekanda kullanılan malzemenin kalitesi artırılıyor.
Daha zengin döşeme ve renk seçeneklerine kavuşan makyajlı Modus’un Authentique, Expression, Dynamique, Privilege ve Initiale olmak üzere beş farklı donanım paketi bulunuyor. Motor gamı da gelişen Modus’da üç dizel üç de benzinli olmak üzere altı farklı motor seçeneği bulunuyor.

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

CABBARİ
21-07-2006, 10:34
ya ben bu arsabayı bir tst sürüşü yaptım fena değil ama nedense çok küçük ve dar yani erkek arabası değil fakat virajlara girişi süper..
selametle..

muzo
21-07-2006, 11:18
valla ben tipini pek beğenmedim