Orijinalini görmek için tıklayınız : Neta Guncel Hazır Kanal Listeleri
Neta Guncel Hazır Kanal Listeleri Sadece bu topicte olacaktır..
neta ndr serisi turksat hotbird turksat hotbird sirius kanal listeleri 28.02.2007
neta troya2 turksat hotbird kanal listesi 02.04.2007
-------------------------------------------------------------------------
blue serisi liste 1. msja eklenmiştir:)
teşekkürler,eline sağlık.
DİGİTAL_17
17-10-2006, 01:05
neta troya türksat-hotbird hazır kanal listesi.arkadaşlar umarım işinize yarar.[not:ilk defa rapidshare.den dosya gönderiyorum umarım yanlış yapmamışımdır.]
neta troya hazır kanal listesi.arkadaşlar umarım işinize yarar.[not:ilk defa rapidshare.den dosya gönderiyorum umarım yanlış yapmamışımdır.]
teşekkurler digital17 dosya foruma alınmıştır.Teşekkurler
Teşekkürler Digital_17 bide kanal listesi içinde bulunan uyduları belirtirseniz iyi olur.
DİGİTAL_17
17-10-2006, 22:55
Teşekkürler Digital_17 bide kanal listesi içinde bulunan uyduları belirtirseniz iyi olur.mesajı düzelttim arkadaşlar.listede türksat ve hotbird ayarlıdır...
süper mega
19-10-2006, 13:16
teşekkürler
çözülebilen kanallar fav listesine eklensede kullanıcolar çözüyormu çözmüyormu diye kanal kanal dolaşmasalar daha iyi olurdu (bence)
çözülebilen kanallar fav listesine eklensede kullanıcolar çözüyormu çözmüyormu diye kanal kanal dolaşmasalar daha iyi olurdu (bence)
vaneruydu
20-10-2006, 20:17
ikide bir degişiyor aslında olur ama gerek yok arkadaşım
eyilmaz26
21-10-2006, 01:39
çok teşekkürler ellerine saglık.neta güncel *** nerde bulabilirim
ikide bir degişiyor aslında olur ama gerek yok arkadaşım
Aslında olabilir açılabilecek kanallar az çok belli:28:
Troya 2 kanal listesi 2. msj a eklenmiştir.
neta 620 da desıvıra hiper terminal ile son emulu yazılımı yükledim fakatmenüdeki uydu transporter ayrlarına uydu ismi ekleyip silemiyorum hazırkanal listesi yüklemeye çalışıyorum yazilımı almaya başlıyor sonunda hata veriyor yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
neta 620 da desıvıra hiper terminal ile son emulu yazılımı yükledim fakatmenüdeki uydu transporter ayrlarına uydu ismi ekleyip silemiyorum hazırkanal listesi yüklemeye çalışıyorum yazilımı almaya başlıyor sonunda hata veriyor yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
Sanitedeki bit sayısını 115200 yapıp kanal listesi atmayı deneyin olmassa başka birşey deneriz.
31,01,2006 tarihli blue serisi kanal listesi 2. msja eklenmiştir.:)
demiralp
30-03-2007, 12:22
e®tan usta acaba yeni bir kanal listesi varmı?digitalnemonunkilerde hotbird çok karışıkta senin şu yukarıdaki gibi sıralı yeni bir liste varmı acaba?
neta troya2 turksat hotbird kanal listesi 02.04.2007
demiralp
03-04-2007, 20:28
slm kraluyducu vede ertan ustam blue serisi için ertan ustanın verdiği gibi bir sıralı güncel liste yokmu?Diğerlerini atıyorum sıralaması çok kötü:(
coşkun79
24-05-2007, 09:01
teşekürler eline saglık