Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzin fiyatları böyle giderse yaşanacaklar
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
ellerine sağlık kardeş güzel
gerçekten de çok güzel olmuş eline sağlık
ülen hummeri bir atın çekmesi beni çok bozduyaw:)
Mehmet Kaynaklı
22-07-2006, 16:54
yolun sonu göründümü yoksam
abi bende motor yarışçısın bayıldım adamların böyle yarıştığını düşünsenize yana ne biçim yatarlar be:00000004:
abi bende motor yarışçısın bayıldım adamların böyle yarıştığını düşünsenize yana ne biçim yatarlar be:00000004:
evet bende onu çok beğendim virajda yatır yatırabildiğin kadar motoru pardon köpeği:8[1]::8[1]:
savas_gencel
25-07-2006, 14:23
eline sağlık kardeş harika olmuş inşallah yaşamayız böyle şeyleri
eline sağlık kardeş harika olmuş inşallah yaşamayız böyle şeyleri
inşallah dostum şakası bile kötü teknoloji ilerliyor benzin olmaz başka yakıtlar bulur bilim adamları tabii biz görürmüyüz onu bilemem saygılar...