Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım fenalaştı, sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yapıyor

veyselbakan
08-07-2011, 19:20
Only the registered members can see the link rahatsızlanarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aziz Yıldırım, bu sabah hastaneden çıkarılarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü. Savcı Mehmet Berk tarafından yapılan sorguya yaklaşık 7 saatten sonra Aziz Yıldırım'ın fenalaşması nedeniyle ara verildi. Adliye önünde hazır bekleyen sağlık ekipleri Aziz Yıldırım'a ilk müdahaleyi yapıyor...

CABBARİ
08-07-2011, 19:24
yaw adam ellerinde kalacak ya tutukla yada sal aynı ergenekon gibi uzayıp gitmesin adamı psikolojik olarak bitirdin zaten bu kadar ugraşma bir karar ver

mert383
08-07-2011, 19:26
Sakin ol başkanım ,korkma ,sana hiç birşey yapamazlar, bu muz cumhuriyetinde ,yarın gündem değişir ,bu şike olaylarıda unutulur biter ,,relaxxx

süleyman09
08-07-2011, 19:29
kesin şike varsa elde kanıtvarsa eden bulur hak yerine mutlaka bulacaktır

CABBARİ
08-07-2011, 19:53
ben şikesinde cezasında değilim
arkadaş adam daha sorguya girmemiş fener küme düştü fener yeni başkanını seçti aziz başkan 7 yıl yedi artı resimleri gazetelere servis edildi çok ayıp birşey
ben fenerbahçe taraftarı değilima ma bu yapılanlardan ötürü utanıyorum
adamın karısı 4 aylık hamileymiş birde o tarafı düşünsenize ne ızdırap verici bir hadise bu belirsizlik

kirmastılı
08-07-2011, 20:04
son durum nedir arkadaşlar bilen varmı

veyselbakan
08-07-2011, 23:37
felç riski var:
videoHABER: Aziz Yldrm Fenalat haberi (Only the registered members can see the link)
"FELÇ RİSKİ"

Soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Aziz Yıldırım (Only the registered members can see the link)'ın mahkemeye sevk edilmesinin ardından adliyede bulunan sağlık ekibi Yıldırım'ın sağlık durumunun ifade vermeye müsait olmadığı yönünde görüş belirtti. Yıldırım'ın sağ bacağındaki yürümeyi engelleyen kasılmanın felç riski taşıdığı ve şekerinin çok yüksek olduğu öğrenildi.

POLİS NEZARETİNDE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Bunun üzerine Nöbetçi Hakim Hadi Çağdır, Yıldırım'ın polis gözetiminde sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülmesini karar verdi. Hakim Çağdır, Yıldırım'ın sağlık durumunun düzelmesinin ardından mahkemeye getirilerek ifadesinin alınması yönünde karar verdi. Yıldırım yürüyerek adliye önünde bekletilen ambulansa bindirilerek polis nezaretinde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, Yıldırım'ın geçirdiği anjiyonun vücutta yarattığı tahribat ve sağ bacağında yürümesini engelleyecek kasılma olması ve şekerinin ifade esnasında 220'ye kadar çıkması üzerine hakimin hastaneye sevk yönünde karar aldığını ifade etti. Bayraktar, Yıldırım'ın futbolda şiddet yasası kapsamında "şike" ve "suç örgütü kurmak, yönetmek ve üyesi olmak" düzenlemesinin yer aldığı TCK'nın 220'inci maddesine göre tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiğini ifade etti.

(Doğan Haber Ajansı) 2 saat önce

MUTAF
09-07-2011, 00:54
sapa sağlama adam ne hallere düştü

euronews52
09-07-2011, 08:57
sapa sağlama adam ne hallere düştü

eminmisin saglam olduguna

umut55
09-07-2011, 10:47
kolay değil aziz yıldırım için..ALLAH sağlık versin

rts21
09-07-2011, 10:56
her kesim de ünlü insan lar olayla karşılaştımı hep saglık sorunları öne cıkıyor zannetmiyorum saglık sorunları oldugunu ..cezası olan çeksin