Orijinalini görmek için tıklayınız : Skystar 2 cihaz aldım LTFEN 1 BAKIN .........
crazyfox
09-07-2011, 15:38
arkadaslar skystar 2 ürün satın aldım ne yapcagımı bılmıyorum progdvd 6 yı kurdum vıdeo ve audıo codeclerı yptım kanal ızleyeblıyorum ama kanal listesi nasıl olustracagım?
Ayrıca millet plugin falan dıyor o konuda da br bilgi verir misinz ?
Son olarak kumanda ayarını nasıl ypacagım ltfen yardım edersnız svnırım ....
asker_31
10-07-2011, 00:14
kardeş ilk önce ProgDVB PowerInstall 7.3 indir
ProgDVB PowerInstall Download, AltDVB PowerInstall Download (Only the registered members can see the link)
herşeyi otomatik kurar sen sadece uyduları hangi porttaysa ona göre ayarla
sonra eski kanallar olduğu için çoğu kanal çekmez güncel kanal listesi bulup progdvbnin cannelss klasörü ile değiştireceksin onu da burkai sitede veya
TrUydu.com | Skystar2 | ProgDVB | DVBDream | AltDVB |SoftCam.*** | mdPlug | WinCSC | vPlug | FLYCCCAM | Hotbird |Card Sharing | Next Uydu | LCD TV | Hadu (Only the registered members can see the link)
DVB Software ProgDVB DVBViewer AltDVB DVBDream SmartDVB MyTheatre DVB Player (Only the registered members can see the link) indirebilirsin ilkin ini şeklinde verir sen taratırsın ikincisinde ise otomatik
plugin olayına gelirse önce sen bunları yap sonra diğerini geç kafan karışmasın