Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Dakika...Aziz Yıldırım Tutuklandı
Baldemir
10-07-2011, 19:38
Aziz Yıldırım : Örgüt kurmak, örgütle temsilcisi olmak ve ŞİKE suçundan tutuklandı.
euronews52
10-07-2011, 19:40
demekki varmış bi sucu hala taraftar desliyor ne iş anlamadım gitti
Baldemir
10-07-2011, 19:49
Only the registered members can see the link
Son dakika haber - Aziz yıldırım'da şikeden tutuklandı (Fenerbahçe Başkanı tutuklandı)
Beşiktaş adliyesinde yarım kalan sorgusu bugün tamamlanan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım mahkemece tutuklandı.
Mahkeme, yapılan duruşmanın ardından kararını açıkladı ve tutuklama kararı verdi. Futbolda 'şike soruşturması' kapsamında Şişli Etfal Hastanesi'nden tekrar İstanbul Adliye'sine getirilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sorgusu sona erdi.
Dün geceyi Şişli Etfal Hastanesi'nde geçirdikten sonra bugün yeniden adliyeye getirilen Yıldırım'ın yaklaşık 4.5 saat süren sorgusu tamamlandı.
TARAFTARLARIN YÜRÜYÜŞÜ BAŞLADI
Fenerbahçeli taraftarların, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, gözaltında bulunan sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile tutuklu olarak yargılanan yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'na destek için planladıkları yürüyüş başladı.
Taraftar gruplarının organizasyonuyla planlanan, ancak hafta içinde yapılıp yapılmayacağı tartışma konusu olan yürüyüş bu akşam gerçekleştirildi.
Şaşkınbakkal'da Bağdat Caddesi üzerinde toplanan binlerce sarı-lacivertli taraftar, tezahüratlar eşliğinde yürüyüşün başlamasını bekledi.
Fenerbahçeli taraftarların oluşturduğu kalabalık, Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli takım lehine tezahüratlarda bulunarak, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yürüyüşe geçti.
BİZDEN KAÇMAZ, HABER | Son dakika haber*-*Aziz yıldırım'da şikeden tutuklandı*(Fenerbahçe Başkanı tutuklandı) | Medyarazzi - 10 Temmuz 2011 Pazar 19:35 (Only the registered members can see the link)
Başbakan Erdoğan, Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararı sonrası sarı lacivertli taraftarlara mesaj yolladı ve 'Yargıya intikal etmiş bir konuyu Fenerbahçe taraftarı olgunlukla karşılamalı, karara itiraz hakkı bulunuyor' dedi.
metriz ceza evi 1.bucuk km uzaklıkta. 2 3 saat kadar önce ordan geceren baya bi kalabalık vardı. kameramanlar vs. hatta trabzonspor formalı birielride vardı. metrizcezaevi karadeniz mahallesi ile iç içe. o mahalledede adından anlaşılacağı gibi karadeniz bölgesinin halkı kalabalıkta. herkes trabzonsporlu. itiş kakış vardı baya..
ülkemizde italya daki gibi cesaretle ve korkusuzca karar verilebileceğini düşünmüyorum.bu benim şahsi düşüncem olmakla beraber umutsuz değilim.
hertürlü suçu varmış.anlamadığım taraftarlar neden halen arksına gidiyor.
emeği ile oynayanlara günah değilmi o zaman...