Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Digiturk online işlemlerde , şuan böyle bir form var , formu doldurun , digiturk'ten anında hediye kazanın diyor , ben doldurdum ama birşey olmadı :) , formu görüntülemek için tıkla yazısına tıklıyorum , bilgi güncelleme formu çıkıyor, onu dolduruyorum , ama değişen birşey yok , sizler bi deneyin derim :)
Not= Her hangi başka bir sitede bu haberi paylaşacak olan arkadaşlar , lütfen alıntı kaynağınızı belirtin , RizeLee53.
02-08-2011, 15:19
mert383
bilgi için teşekkürler..,yalnız benim üyeliğim yarın bitiyor,istesemde bu hediyeden vermezler :)
Az önce baktım bende böyle bir hediye gözükmüyor..:)
02-08-2011, 15:33
fb.serkan
Belirttiğiniz kampanya sizin üyeliğinize özel bir durumdur
Hayırlı olsun
02-08-2011, 15:59
RizeLee53
Alıntı:
Serkan27 Nickli Üyeden Alıntı
Belirttiğiniz kampanya sizin üyeliğinize özel bir durumdur
Hayırlı olsun
Daha öncede böyle bir kaç kez , size özel anketler oluyordu , belirli kişilere aynı anda , gerçi ben formu doldurdum brşey olduğuda yok :)
02-08-2011, 17:53
süleyman09
biraz önce bana aradılar digi türkten kampanya 2yıl sözleşme imzalıyacaksın ayda 18 tl ödeme şartı va 1ayda bedeva izleyeceksin dahasonra paralı izleyeceksin bence akıl işi deyil kabul etmedim
03-08-2011, 15:13
RizeLee53
Sonunda hediyemi alabildim :) 2 adet salon filmi hediye verdiler , 30 gün içinde 2 film alabilecekmişim , şuan baktım kafama göre bir film yok , 30 gün içinde kafama göre bir film bulursam izlerim artık :)