-
Samux HD Force Plus
-
new cam nasıl giriliyor lütfen yardımmmmmmmmmm
-
Nxp işlemcililere hergün bir yenisi ekleniyor. bu kasa amstrad 19500hd aynı üzerindeki samux yazısı dışında.
-
buda aynısı TRIMAX TH-12000 Linux Tabanlı Full HD
-
new cam nasıl giriliyor lütfen yardımmmmmmmmmm
-
Ağbiler cihaz süper herşeyiyle mükemmel film seyrt yotubeye gir serverden film seyret
-
evet yeni aldım ama tam olarak umduğumu bulamadım neden mi yazılımında çok eksiklikler var ses ve görüntü ayarları yok divx dosyalarını harici hdd üzerinden görmüyor mkv leri mozaiklendirerek açıyor içinde gelen bir yıllık abonelik cihazı bedavaya getiriyor amma yazlımı beni tatmin etmedi internet sayfası yarısı ekranın dışında kalıyor yani çözünürlük ayarlanmamış youtube çok geç açıyor yani panasonic bir plazmanın internette yaptıklarının yanında fos bu para bu cihaza çok wireles illa ki air ties usb olacak başkasını tanımıyor
-
uydu listesinde çok eksiklikler var ve disec ayarları otomatik bulmuyor
-
uydudan güncelleme yok internet üzerinden yazılım vesaire güncelleme yok yada ben bulamadım şifreli hd kanallar sürekli mozikleniyor bunları neden mi yazıyorum yazlımı belki geliştirirler diye yani üzüm yemek için bağcı dövmek için değil
-
beyler baff 2200 cihazım vardı yenı almıstım görüntüsü falan gayet iyidi ama bana evde olmadığım zamanlarda maçları kaydetmem gerekiyordu samux hd force plus ta bu özlellik varmıs onu aldım ancak görüntü kalıtesi iyi değil görüntü mozaikler halınde geliyor bazen birde sürekli donma oluyor sekme gibi birsey neden böyle yapıyor çözümü varmı.birde baff 2200 de saati kurup kaydetme varmı varsa geri alıcam.teşekkürler...