dsmarttaki nickeledeon uzun süreden beri türkçe yayın yapmıyor,sebebini bilen ve ne zaman düzeleceği hakkında bilgisi olan arkadaş varmı? neredeyse çocukların en sevdiği kanallardan biri olan nickeledeon da konuşulanlar malesef şu an anlaşılmıyor
Printable View
dsmarttaki nickeledeon uzun süreden beri türkçe yayın yapmıyor,sebebini bilen ve ne zaman düzeleceği hakkında bilgisi olan arkadaş varmı? neredeyse çocukların en sevdiği kanallardan biri olan nickeledeon da konuşulanlar malesef şu an anlaşılmıyor
bu kanalın türkiyede hiçbir firma ile anlaşması yoktur öncelikle türkiyede bu kanalı pazarlıyacak bir firma olması lazım ki tükçe olsun
d-smart müşterileri fazla mağdur olmasın diye bu kanalın avrupa daki yayınını bizlere aktarıyor hepsi bu
saçmalığa bak benim kızım çizgi flim seğrediyor ama ne dediğini bilmiyor gülermisin ağlarmısın ya hiç yayınlama yada türkçe lisanında yayınla
sayın asil bu kanalı türkiye de kimse haklarını almıyorsa d-smart ne yapsın yayınlamasın mı ? asıl siz saçmalamayın
şimdi bu kanal çocuk kanalı ya arkadaş sen çoçuğuna izletirmisin ben şahsen izletmem
tamam sen olayı çözmüşsün planet çocuk minka yumurcak carton network animex maxi tv var bunları izlet nick i izletme peki o zaman ortada yapıcak bir şey yokken(çünkü ülkemizdeki sözleşmesi daha yeni bitti) neyi burda paylaşmaya çalışıyorsunuz
benim burda paylaşmaya çalıştığım şey bu çocuklar için yayın yapan bir kanal türkçe olması gerekmez mi neden yayını veriyor ama tükçe değil ayrıca sen benim kardeşimsin ben dsmartan bahsediyorum sen beni hedef alıyorsun e adamlar yayını türkçe alamamış yada sözleşmesi yeni bitmiş bizim çocuklarımızın suçu ne o zaman yayınlamasın saygılar kardeş yukarıda yazdığın kanallar yeter sözleşme yenileyene kadar
Arkadaşım;
D smarta mail attım en kısa süre zarfında tekrar Türkçe yayına başlanacağı iletildi..
Bilgilerinize..