Dreambox 500s a yeni server aldim ama nereye girilecek ??? LUTFEN YARDIM EDIN :praying:
Dreambox 500s a yeni server aldim ama nereye girilecek ??? LUTFEN YARDIM EDIN :praying:
Bir arkadasimdan fiyati uygun oldugu icin kullanilmis Dreambox 500s almayi dusunuyorum.. tavsiye edermisiniz?
server aldığın yer sana yardımcı olması gerek. gihazını götürürsen server'i satın aldığın yer, senin cihazına server bilgilerini 5 dk. içinde yükleyip cihazını sana geri verir.sen neden uğraşıyon ki arkadaşım.iyi gümler.
evet artık hd zamanı, 6 ay önce aldım 500s'i bugünkü aklım olsa direk 800 falan alırdım.
Ben Şİmdİ İmage yÜklesem cİhaza server bİlgİlerİ sİlİnİr mİ ya da ben server bİlgİlerİmİ nasil gÖre bİlİrİm??? Acİl yardim lÜtfen...
-Alıntı:
evet silinir yeni imaj yüklersen server bilgilerinin yedeğini mutlaka al sonra yükle server bilgileri ftp ile cihaza bağlanıp var dosyasını aç açılan dosyadanda etc dosyasını açıp içinceki ccf dosyasını kopyala yedeğini al yeni yüklediğin imajada aynı şekilde var-etc yap etc nin içine gönder tamamdır.kolay gelsin...