Çizgi Tagem Sitesinin hizmete sunduğu bilgisayar derslerini ücretsiz katılabilirsiniz. Görsel anlatımlı dersleri izleyebilir, deneme sınavlarına katılabilirsiniz. Kendini hazır hissedenler bitirme sınavlarına girerek en az %80 başarı göstererek sanal sertifika da alabilirler.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Aşağıdaki linkten sanal sınıfa üye olabilirsiniz, epostanıza gelen onay mesajını tıkladıktan sonra online derslere katılabilirsiniz.
Sitede yer alan eğitimlerden bazıları
Evde Kişisel Bilgisayar Kurulumu
Evde Kişisel Bilgisayar Kurulumu giriş seviyesinde dahili ve harici PC bileşenlerini, PC montajının temel prensiplerini ve işletim sistemi kurulumunu anlatan bir eğitimdir. Başlangıç seviyesinde olan bu eğitimi herkes alabilir.
Evde Ağ Bağlantısı
Bu eğitim, çok temel düzeyde Network (Ağ) bağlantılar prensiplerini, ağ bağlantısı için gerekli donanımı, güvenlik ve ebeveyn denetimini ve ortak internet kullanımını anlatmaktadır.
Visual Studio 2010 Temelleri
Bu eğitim programı yazılımcılar için geliştirilmiştir. Visual Studio 2010 .NET Framework 4, Microsoft firmasının temel yazılım geliştirme görevleri gerçekleştiren bireyler için tasarladığı bir yazılım aracıdır.
MySql Veri Tabanı ve Php Temelleri
MYSQL açık veri tabanı ile PHP temelleri eğitim programı yazılımcılar için geliştirilmiştir. PHP, özellikle Web için tasarlanmış olan, sunucu taraflı çalışan bir script dilidir. Açık kaynak kodlu bir veri tabanı ile donanması dili çok daha efektif kılmaktadır.
3ds Max 2011 Temel Eğitimi
3ds Max Autodesk tarafından geliştirilen bir 3D modelleme, Görselleştirme ve Animasyon programıdır. MSDOS ortamında çalışan 3D Studio yazılımının devamı olan 3ds Max'in son sürümü, 2010 yılında çıkan 3ds Max 2011'dir. Bu eğitim programı 3ds Max 2011'in temel özelliklerini ele almaktadır.
AutoCad 2011 Temel Eğitimi
AutoCAD, Autodesk firması tarafından üretilip geliştirilen, tasarım ve çizimlerin bilgisayar ortamında yapılmasını sağlayan ve halen 80 ülkede 17 dilde versiyonları bulunan ve bir Computer Aidet Draffing and Desing(Bilgisayar Destekli Teknik Çizim ve Tasarım) paketidir.
Joomla! 1.6 Temel Eğitimi
Joomla, dünya üzerinde en çok tercih edilen içerik yönetim sistemi olup programlama bilgisi gerekmeden web siteleri hazırlanmasına olanak sağlamaktadır.
Microsoft Office 2010
Bu eğitim programı "Bilgisayar Okur Yazarlığı" olarak tabir edilen ve ECDL (European Computer Driving Licence), yani Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası paralelinde Microsoft Office 2010 programlarının detaylı eğitimini içermektedir.
Microsoft Office 2007
Bu eğitim programı "Bilgisayar Okur Yazarlığı" olarak tabir edilen ve ECDL (European Computer Driving Licence), yani Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası paralelinde Microsoft Office programlarının detaylı eğitimini içermektedir.
MedyaSoft Adobe CS4 Web Tasarımı
MedyaSoft Adobe Fireworks CS4, Dreamweaver CS4 ve Flash CS4 Eğitimi
MedyaSoft Adobe CS4 Grafik Tasarımı
MedyaSoft Adobe Photoshop CS4, Illustrator CS4, InDesign CS4 ve Acrobat 9 Eğitimi
A+ Bilgisayar Teknik Servis Elemanı
Bu eğitim CompTIA A+ müfredatı çerçevesinde ancak daha gelişmiş bir programdır. Bu eğitim, çok temel düzeyde dahi olsa bilgisayar bilgisi olan ve kendini geliştirmeyi hedefleyen tüm kullanıcılara açıktır. Katılım belgesi verilir.
A+ Bilgisayar İleri Teknik Servis Elemanı
Bu eğitim, temel teknisyenlik eğitimi almış veya bu bilgilere sahip olan katılımcıları hedeflemektedir. Bu eğitimden önce "A+ Bilgisayar Teknik Servis Elemanı Eğitimi" programına katılmanız tavsiye edilir.
Cisco CCNA Eğitimi
Bu eğitim, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Cemal Taner tarafından hazırlanmış CCNA eğitim videolarından ve BBNet öğretmenlerine özel olarak gerçekleştirilmiş derslerin kayıtlarından oluşmaktadır.