Nijerya'nın kuzeydoğusunda bir Müslüman köyüne yönelik saldırıda köylüleri canlı canlı yaktılar.
Bu görüntüleri çocuklarınıza lütfen izlettirmeyin.
linki kaldırdım görüntüler hiç hoş degil...(google,de bulabilirsiniz)
Printable View
Nijerya'nın kuzeydoğusunda bir Müslüman köyüne yönelik saldırıda köylüleri canlı canlı yaktılar.
Bu görüntüleri çocuklarınıza lütfen izlettirmeyin.
linki kaldırdım görüntüler hiç hoş degil...(google,de bulabilirsiniz)
insanlık dışı vahşet görüntüler bu işin dini olmaz din olayını lütfen bu insanlık dışı olayda yorumlamayın ilgisi yok çünkü
müslüm boba özür dilerim.ama linki kadırsan olmazmı. vaşet..
Cehennem'in alevi bundan daha da sicaktir. Kahrolun insanliktan nasibini almamis, yeryüzünde insanim diye dolasan beyinsiz yaratiklar. Cehennem'de size yer mi yok.
bu yeni bir haber değil bunu ben seneler önce seyretmiştim kanım dondu diye bilirim ne güzel söylüyorsun insanlık dışı diye ama müslümanlara yapılan hiç bir şey insanlık dışı olarak kabul edilmiyor mesala bosna kim insanlık dışı dedi yada azeri kardeşlerimizi katlettiler biri çıkıpta masum halkı neden öldürdün diye hesapmı sordu fransada ermeni soy kırımını inkar edenler hapise atılacak din olayını lütfen yorumlamayın diyorsun kardeş müslüman oldukları için diri diri yakıldı bu insanlar sadece müslüman oldukları için senin ve benim gibi uydu 3405
ben çıkıp diyorum işte İNSANLIK DIŞI VAHŞET olaylar bunlar haaa eğer siz birinden kastınız BM yada ABD ise yapan zaten onlar dur demelerini bekleyemezsiniz.
Bence de bu insanlık dışı olayı şu dinden, bu dinden diye tanımlalamak,vahşetin boyutunu küçültmekten başka bir işe yaramaz. Olay çağımız insanlığının yüzkarasıdır.Yapanlara lanet olsun!
arkadaşlarım şuan türkiyede azınlıkları kullanarak müslümanları birbirine kırdıran
masonlara hiçkimse birşey demiyor niye çünkü herşey onların ellerinde şuan kurtleri kullanarak türkleri yok edin kürt devleti kurun pkkya söliyen gene masondur onları kullanıyor yarın allah göstermesin türkiyeye birşey olursa kürtleri yok edip toprakları ermenilere türk ortadokslara verip başka müslman devletlere ynelir masonlar ben bazen kuzey ırak kürt televziyonlara baktığımda
spikerleri hırıstyan hepsi yani birdevlet kurulursa illada mason yönetecek
ben feste gördüm görüntüsü bile insanı ürpertiyor bu vahşeti yapanları ALLAH bu dünyadada öbür dünyadada cezalarını versin işalah