-
Doğalgaza yüzde 18.7 zam
-
Ustalar Allah aşkına hayırlı bir haber verin, gaz bitti bitecek evde zaten. Akşamdan beri yok elektiriğe yok gaza zam. Sıra ne var kalbim sıkışıyor yahu :(
-
Zamsız bir günümüz geçmeyecekmi ya
-
vatana millete hayırlı olsun zamlarımız
-
Hayırlı olsun bu millet neden hiç ses çıkarmıyor Türk milletine büğümü yaptılar.
-
adamlar emekliye kaşıkla veriyo zammı daha zam eline gecmeden adamlar diğer yerlere zamı kitliyolar bu sefer zamlı maas eline gelmeden çekiyolar parayı arkadaşlar
-
-
alsana bir haber daha
ELEKTRİĞE YÜZDE 8.1 ZAM
EPDK, 1 Nisan 2012 tarihinden geçerli olmak üzere, elektrik fiyatlarına yüzde 8.1 zam yaptı.
''Aynı kapsamda, tek zamanlı perakende elektrik satış fiyatları, meskende yüzde 9,26 oranında bir değişimle 32,515 kuruşa, orta gerilim seviyesinde dağıtıma gömülü sanayide yüzde 8,71 oranında değişimle 26,672 kuruşa, dağıtıma gömülü ticarethanelerde yüzde 4,33 oranında bir değişimle 33,253 kuruşa yükselmiştir'' denildi.
-
şakadır şaka, ya da sehven yapılmıştır.:mad2::mad2::mad2:
-
"Perşembenin gelişi,Çarşambadan belli olur!" derler.Dün elektrik zammı üzerine mesaj yazarken doğalgaz zammının da kapıda olduğunu vurgulamıştım.Yanılmamışım...Benim her görüşüme,önerime karşı çıkan yöneticiler,bu kez inadına beni doğrulama yarışına girdiler.Ne diyeyim,Allah sonlarını hayır etmesin!..:yell: