Fenerbahçe'nin yeni yönetimi
Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı’da seçime tek aday olarak giren Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi. Yıldırım 5 bin 271 oydan 5 bin 269'unu alarak, yeniden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı oldu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.yönetimde YOK
KADİR TOPBAŞ'IN OĞLU VAR:49:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Başkan: Aziz Yıldırım
Asil üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Alaeddin (Ali) Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ömer Temelli, Talat Yılmaz, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Semih Özsoy, Tolga Deniz Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Hüseyin Ersan Topbaş
20-05-2012, 20:43
pencere77
hayırlı olsun
20-05-2012, 20:57
tschelo
tertemiz bembeyaz yeni bir sayfa başlıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoorrrrrrrrrrrrr yersen
20-05-2012, 22:23
zekı62
TFF'den F.Bahçe'ye 2 transfer!
yeni yönetim listesinde Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu üyelerinden Talat Yılmaz
ve eski Tahkim Kurulu Başkan Vekili Deniz Tolga Aytöre'nin bulunması dikkatlerden kaçmadı.:49:
20-05-2012, 22:29
uydu3405
hayırlısı olsun nihat özdemir in yerine artık ekranlarda ALİ KOÇ u izleyeceğiz galiba
20-05-2012, 22:36
zekı62
Alıntı:
uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı
hayırlısı olsun nihat özdemir in yerine artık ekranlarda ALİ KOÇ u izleyeceğiz galiba
Özdemir, Irak da pazarında ise hiçbir sorun yaşanmadığını anlattı. Limak'ın Çimento Grubu'nun Irak'a doğrudan yatırıma hazırlandığını belirten Özdemir, "Kuzey Irak'ta
Süleymaniye'de fabrika kurmak için izin başvurusunda bulunduk. Cevap bekliyoruz" dedi.
Kuzey Irak'ta:8[1]:
21-05-2012, 02:44
HABERCİ
Hayırlı olsun.
21-05-2012, 18:33
zekı62
Alıntı:
zekı62 Nickli Üyeden Alıntı
TFF'den F.Bahçe'ye 2 transfer!
yeni yönetim listesinde Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu üyelerinden Talat Yılmaz
ve eski Tahkim Kurulu Başkan Vekili Deniz Tolga Aytöre'nin bulunması dikkatlerden kaçmadı.:49:
ama bu F.Bahçe'yi rahatsız ediyor!
gheorghe popescu:8[1]:
Fenerbahçe, UEFA Disiplin Kurulu’na giren eski futbolcudan rahatsız.
Şike konusunda karar vermek için 24 Mayıs'ta toplanacak kurulda yer alan Rumen efsanenin Galatasaraylı olduğunu ve aleyhlerinde çalıştığını UEFA'ya ileten sarı-lacivertli yöneticiler, Popescu'nun bu davadan el çektirilmesini istedi.