arkadaşlar dün mersedez ustanın bakubu yükledim cccam dosyamı yükledim pulün tolsta serverse girdiim zaman serverimin görebiliyordum şimdi ise göremiyorum bakubun içini kontrol ettigim zaman server dosyamu görüyorum bu işi birtürlü çözemedim:49:
Printable View
arkadaşlar dün mersedez ustanın bakubu yükledim cccam dosyamı yükledim pulün tolsta serverse girdiim zaman serverimin görebiliyordum şimdi ise göremiyorum bakubun içini kontrol ettigim zaman server dosyamu görüyorum bu işi birtürlü çözemedim:49:
Backup dosyasında bu eklenti eklenmemiş olabilir.Yada cihazı fişten cekin tekrar takın bazen benim cihazda yapıyor onu
defalarca denedim sonuç aynı daha önce hiç böyle bir sorun yoktu:49:
acaba başka bakup ta denesem sonuç alırmıyım
Arkadaşım addons dan Cccam info ıı yi indir kur. Server onunla görülüyor,dene derim.
arkadaşım denicem
denedim başka image kurcam acaba sorun benim cihazdamı:49:
sorun yazılımsal olarak gözüküyor birde cccam ıbfoda en allta setup alanı vardır onu defult yapıp deneyın
ustam bakupu yapan arkadaş btk cam kurmamış bi arkadaş boş cccam fg verdi anu var etc klosörününe at dedi bende yaptım sonra kendi yedekteki cccam fg dosyası onun içine attım ama gelgelim işin içinden çıkamadım:49: