-
arçelik lcd almayın
arçelik lcd almayın dm 800 hd lerde ekranda alt tarafında resim acılırken
yapıyor başka lcd lerde yapmıyor sadece arçelikde yapıyor yeşilleşiyor ekran
dm 800 hd uyum saglamıyor arçelikde ben düşdüm tongaya sizler düşmeyin
servis de geldi bircey yapamıyor uyduya ama başka lcd dendim onda yapmıyor
tv 106-523-bhd-100 hz full motıon model
-
Tavsiye için teşekkurler acaba diğer arceliklerdemi böyle.Birde sunu sorayım dm 800 hd denedim dediniz başka hd cihaz taktınızmı tv ye
-
bence hepsi aynı degildir baska cihazla bi denemelisiniz bence
-
arkadaşlar amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok..arçelik esasta buzdolapçıdır...sonra diğer beyaz eşya ve küçük ev aletleri konusunda da kendini bayaa bi geliştirdi..ancaaakk televizyon işinde iyi değiller ve o kadar iddialı da değiller...arçelik bayiileri bile her türlü malını ölümüne savunabilirken tv satarken o kadar da ısrarcı ve savunucu değiller..esas işi tv üretimi olan markaları almak gerekir..selametle :wave::wave::wave:
-
Yurdum insanın yaptığı yurdum malı VESTEL.Aylık 1 milyon üretim,haberi olan var mı?Sony,LG,Samsung,Sharp..daha hangisini sayayım bunları Vestel yaptığını..
-
Bu durum bence tam olarak incelemeden karar vermemek lazım. Hiç bir cihaz öyle alalade piyasaya sürülmez.Tamam Arçelik belki TV de iddalı olmayabilir ama her cihazda bu şekilde sorun yaratabilecek bir tv yıde piyasaya sunmazlar. Bence görüntü mod ayarları kablo ve başka cihazlarla test etmek gerekir.
Ayrıca LCD yada Plazma işinde Samsung ve LG geçtiğimiz 6 ay önce kafa kafa giderken SAMSUNG son yaptığı atakla açık ara öne geçti . Ayrıca bu ara PANASONIC te yenı modelleri ile bir çıkış yaptı LG ise fiyat ve özellikte yenıleme yapmadığı için şu an yerinde sayıyor ama LG de yenilik yapacaktır diye düşünüyorum. Ama şu an alınabilecek marka SAMSUNG tur.
-
Panasonic plazma aldı arkadaş bizim goruntu super yanlardan sagdan soldan ekranda kararmalar olmuyor
-
-
samsung let tv oda fena degil görüntüsü birde yanında atlanta hd box oldumu görüntü tartışılmaz bençe samsung let tv görüntüyü güzelleştiren uydu cıyazı...
-
bu TV işinde bilgili olmak gerekiyor. Tepkime süresi görüntü modları vesayre.
Tabiki bide şu var LED yada Plazma olsun bu cihazlarda HD uydu alıcısı kullanmak şart ve kesinlikle HDMI kablo ile bağlantı yapacaksın gidipte scart ile başlantı yapacaksan o kadar para verme ye gerek yok.