arkadaşlar gecen gün gom player ı yükledim daha sonra aşagıdaki hatayı almaya başladım,gom player ı sildim fakat sistem geri yükledim falan fakat hata halen devam ediyor ne yapmalıyım teşekürler.
:(
Printable View
arkadaşlar gecen gün gom player ı yükledim daha sonra aşagıdaki hatayı almaya başladım,gom player ı sildim fakat sistem geri yükledim falan fakat hata halen devam ediyor ne yapmalıyım teşekürler.
:(
Profiliniz doğru açılamıyor.bazı özellikler kullanılamayabilir.Lütfen profilin bulunduğundan ve içeriğini okuma ve yazma izniniz olduğundan emin olunuz.
CHROME yi kaldırın kendi sitesinden tekrar yukleyin..
Sistemi geri döndürün imkanınız varsa
onu da yaptım 2 farklı tarihe hemde netten de araştırıyorum baya bi kişi de sorun var gibi ama çözüm bulamıyorum...
google chrome kaldırmakla yetmez birde kullanıcı isminiz üzerinde chrome ait belgeleri de silmeniz gerekiyor bunu denediniz mi ? kullanıcılar/ kullanıcı isminiz / app data / local google klasöründen chrome silip öyle tekrar yükleme yapın
daha açık anlatayım windows 7 için : C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Local\Google\Chrome. yerel disk c ye girin orda kullanıcılar klasörüne girin kullanıcı adınız üzerinden yukardaki yolu takip edip chrome klasörünü silin app data klasörünü görmek için gizli dosyalarınızın açık olması gerekiyor...