9030 fta makinam var son yazılımlarıda denedim. 10 dk ile 5 saat arasında izlendiğinde donma yapıyor. Kumandadan çalışmıyor. Ekranda P bazende kanal sıra nosu kalıyor. Fişten çekmeden kesinlikle düzelmiyor. Hangi yazılımı atmamı tavsiye edersiniz.
Printable View
9030 fta makinam var son yazılımlarıda denedim. 10 dk ile 5 saat arasında izlendiğinde donma yapıyor. Kumandadan çalışmıyor. Ekranda P bazende kanal sıra nosu kalıyor. Fişten çekmeden kesinlikle düzelmiyor. Hangi yazılımı atmamı tavsiye edersiniz.
Aynı Paket içinde olan CNN TURK veya Bjk tv de sorun varmı?
bu donma sorunu bendede oldu atmacanın teknik servis müdürüyle görüşdüm bu sorun yazlımdan olduğunu ve yeni yazlımda bu sorun düzeleceğini söyledi
arkadaşlar yeni 9030 yazılımı isterseniz next 25000 aynı h\w kullanıyor ordan yararlana bilirsiniz
UYELİK İSTEYEN FORUMLAR YASAKTIR. DİKKATLI OLUN NASIL DİGER FORUMLARDA BİZİ YASAKLIYORLARSA SUPERSATFORUMDADA BU KURAL GEÇERLİDİR..
arkadaşlar yazılımı degiştirirseniz eger düzelir birde eurod nin frekans atıyorum 11432 ise bunu 11430 olarak girip birde öyle deneyin yani 2 sayı eksik yazın o zaman düzelmesi lazım
kardes aleti reset le tekrar butun kanllari gir ondan sonra duzelir.
olmuyor arkadaşım benim makinelerde de aynı sorun var 9030 larda fta da ve dcı da da aynı sorun var
bu son 2-3 aylık bi konu daha önce böyle bi sorun yoktu ben yazılımlardandır bir daha ki yazılımda düzelir diye pek aldırış etmedim ama yatkili arkadaşlar bi ilgilenirlerse
tabii ki memnun oluruz
SAYGILAR
Ewet ArkadaŞlar Mİnem1995 DoĞru SÖylÜyor.yailimi GelİŞtİren Ve Yenİleyen ArkadaŞlar Bu Konuyu Dİkkate Alsinlar...9030 Serisinde Sorun Buyuk...yazilimi Yenileyip Test Etsinler..
arkadaşlar benm cihaz 7010 16co a1
bendede kanal 7 ve atv de donma var
ne yapmam lazım
yardım için teşekkürler
Sayın arkadaşlar donma sorunu türksattaki tp sayısından kaynaklanıyor aktif olmayan tpleri silerseniz sorununuz çözülmüş olacak. ( tp sayısı 100 ün altına düşmesi gerek) kolay gelsin.