- 

dj Ateş Familia tokat 
		Yeminimi Sen ßozdun Günahı Senın

Dünyamı Kararttın Zalim Sevgilim [2]

Sözümde Hep Durdum Sucum Ne ßenim

Kalßimi Kararttın Yalan Sevlıgım

Yeminimi Sen ßozdun Sozumde Hep Durdum Sucum Ne ßenim

ßoş HayaL ıcınde Sana ßakar ßu gozlerım

Aglar ıken Duyamadım Soyle Neydı Nedenımıs

Derinden YaraLadan ßu Kalßi Şimdi Kaldım Çaresiz

Yeminle ßaşLamışTık Sence Kım Sozunde Durmayan

Nedensiz AyrıLık ßudur Sen Degilmısın SucLayan

Kißirsiz Aşkı ßaşLatan Var Hata Hep Can Sıkan Onlem

AlmaLıydım Cunku Hep Sendın Gazık Atan

İlgisiz Olan Sözde ßenmişim Sus Lafımı Kesme Sevmıyordun Madem ßeni Artıq Gormesen

Telefasiz Hataların ßirinde Şansın Yok İdare Ettim Her seferinde Bende Insanım Anla

Günahı Sende Kaldı Sen Acımasız Yemin ßozan Tanımadıgım ßir Anda Nankör Arkamdan Kuyu

Kazan ßıktım Artık ßitsin Artık ßen Pes Ettim Artık ßak Yukarda ALLah Var İslah Etsın Cok Yazık

Yeminimi Sen ßozdun Günahı Senın Dünyamı Kararttın Zalim Sevgilim Sözümde Hep Durdum Suçum

Ne ßenim Kalßimi Kararttın Yalan Sevgilim

Yeminimi Sen ßozdun Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim

Elime ßir Kağıt Kalem Mecal Yatarsa Yazarım Hep Sayfalarca KaraLadım Silemem Artık Cok Seßeß

Gecelerim KaranLık ßir Okadarda YanLızım Sigara Dostum OLdu ve Hıc dagıLmıyor Efkarım

ßoşuna CabaLa onca YıL ustekLıqte Terk Edil ßence Kişiliğin Yüzünden Kaldım işTe SersefiL

Tek ßaşıma Derbeder Şu Halime Kimene Zalimin ßiriyle Mazimi Döktüm Kara Denize

SaßahLar OLmaz Artık UykuLar Firar Eder Ve Sen Soyut İken Ve ßende ßir Somut ßedenle Neden Ölüm

Cekilmez oLmuyor Yokmu ßeni Kurtaran HayaLlerim YıkıLdı ßir UmutLarım ßitti İki ßak Sevginde ßitti

Üç ßırakıp Gitmenle Dört Goller Yanlıs Oldu ßir Gecerli Nedenin OlmaLıydı Hemde Sözünü Tutmayan

ßen OlmaLıydım Ama Yemınımı Sen Bozdun Günahı Senın Kalbimi Karartın Yalan Sevgilim...

qerjktnde jooqhk qüsSel şharqı qHerji Dj ateş in bhütün şharqıları süfpER ..:010: