Haber 1Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Işık yoksa durmam
Arka arkaya gelen 2 yenilgiyle sarsılan Kartal'da Tigana için papatya falı açılmaya başlanırken Fransız hoca, "Geleceğe yönelik kurduğum bu takımda umut görmezsem bırakırım" dedi.
Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana'nın suyu ısınmaya başlarken, Fransız teknik adam, "Hayatımda hiç bir takımdan gönderilmedim. Bu takımda ışık görmezsem bırakırım" dedi. Camianın da tepkisini alan Fransız teknik direktör daha önce, "Ben zoru severim. Zor şartlar, sıkıntılı durumlar ve gidecek söylentileri benim iştahımı açar. Daha net olurum. Çünkü savaşçı bir kişiliğim var. Hayatımda hiç bir zaman çalıştığım takımlardan gönderilmedim. Eğer olursa da bu ilk ve ayrı bir deneyim olur. Ancak mücadeleye ve savaşa devam ediyorum" diye konuşmuştu.
"KAYBEDİLEN BİR ŞEY YOK"
Fakat hem Trabzon hem de Galatasaray karşısında alınan yenilgi üzerine Tigana'nın yakın çevresine, "Başarısız sonuçlar alınırsa, geleceğe yönelik kurduğum bu takıma bir şey katamayacağıma inanırsam, yönetim kurulumuz göndermeden ben giderim. Ancak ne yönetimin ne de benim böyle bir bakış açımız var. Şu anda yolumuza devam ediyoruz. Kaybedilen bir şey yok. Geçen sene şampiyonun 27 puan gerisinde kalmış bir takım olarak zirveye yakınız ve bu yarışı sürdüreceğiz. Taraftarımız da bize destek vermeye devam etsin" şeklinde konuştuğu öğrenildi.
"KELLEMİ KESERLER"
Beşiktaş'ın teknik direktörü sezon başında da "Başarısız olursanız ne olur?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Fransa'da Versay Sarayı'nda 14. Lui ve 16. Lui'nin kellelerini kesmişler. Başarısızlıkları kellelerine malolmuş. Ben de başarısız olursam, kellemi keserler."
Haber 2
Tigana Ligde Dağıldı
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, ligde şu ana kadar derbi kazanamadı. Fransız teknik adam, Süper Lig'de 4 derbi maçında 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı. F.Bahçe ile berabere kalırken G.Saray ile oynadığı 3 maçı da kaybetti. Oysa Tigana, Türkiye Kupası finalinde F.Bahçe'yi, Süper Kupa finalinde G.Saray'I devirmeyi başarmıştı. Öte yandan Beşiktaş, 26 yıl aradan ilk kez ligde ilk 6 haftada 3 yenilgi aldı. 1981-82 sezonunda 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi alan siyah-beyazlı ekip,bu sezon 6 maçta 3 galibiyet, 3 yenilgi elde etti.
Haber 3
Gökhan Zan CSKA maçına
Beşiktaş dünü izin yaparak geçirdi. Siyah- beyazlılar, A.Gücü maçının hazırlıklarına bugün yapacakları antrenmanla başlayacak. Sakatlığı nedeniyle derbi maçta forma giyemeyen Gökhan Zan'ın, A.Gücü karşısında da riske edilmeyeceği, UEFA Kupası'nda oynanacak CSKA Sofya karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılacağı bildirildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Gökhan'ın tedavisine devam ettiklerini belirterek, "Gökhan'ı A.Gücü maçında da oynatmayı düşünmüyoruz. Bu futbolcumuzu CSKA ile yapılacak rövanş maçına yetiştirmeye çalışacağız" dedi. Optur, Galatasaray maçından Kleberson'un hafif bir sakatlığı bulunduğunu, ancak bunun önemli olmadığını da sözlerine ekledi.
Haber 4
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kavgacılara uyarı!
Galatasaray maçı sonrası tünele giderken Ricardinho ile Runje arasında çıkan tartışmaya yönetim el koymaya hazırlanıyor. Teknik direktör Tigana ve İdari Menajer Ali Gültiken'den rapor isteyen yönetim iki futbolcuyu da uyaracak. Ricardinho'nun "Niye topu uzun kullanmıyorsun" diyerek bağırmaya başladığı Runje'nin de karşılık vermesi sonrası iki futbolcunun sahanın ortasında birbiriyle kavgasını Ali Gültiken ayırmıştı.
Haber 5
'Bravo İbo'
MHK Başkanı Çulcu, derbi sonrası açıklamalarından dolayı İbrahim Üzülmez'i kutladı.
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu, Delta Ofis Mobilya tarafından ilk kez düzenlenen ayın futbol hakemi yarışmasında ilginç açıklamalar yaptı. G.Saray maçı sonrası "Artık hakemleri eleştirmeyi bırakalım" diyen İbrahim Üzülmez'i açıklamalarından dolayı kutlayan Çulcu, "Keşke Burak da o maçta 'Elle düzelttim' deseydi çok büyük alkış alsaydı" ifadesini kullandı. Hakemlerin patronu, G.Saray-Beşiktaş maçı öncesi hakem odasına gönderdiği çiceğin sarı-kırmızı renkte olduğu haberleri için de, "Derbiler öncesi hakemlere çiçek gönderir başarı dilerim. O çicekte sarı-kırmızı renk arayıp bunu eleştiri malzemesi yapanları kınıyorum" dedi. Çulcu, yakında hakemlere, psikolojik durumlarından performansına dek bir çok konuda yardımcı olacak mentör sistemine geçeceklerini açıkladı.