-
Necati rest çekti !
-
necati galatasarayı bırakmaz o bizim herşeyimiz çok kaliteli bir futbolcu ama şanssız biraz sakatlıklar falan filan derken geri planda kaldı..
selametle..
-
Necati formsuzluğuna bir çözüm bulsa çok iyi olacak uzun zamandır formsuz ama formda bir necati olursa hem kendisi için hemde Cim Bom Bom için çok iyi olacaktır.
-
Bence Necati nin yerine Ümit Karan daha iyi olur.Ümit in geçen sezonlarda olduğu gibi kulübede kalması yanlış.Tabi Necati de iyi futbolcu onuda oynatnmak içinde Hakan a yol gözükür.:00000002:
-
ben bi fenerliyim.necati kaliteli bi oyuncu ayrıca çok yönlü bi hücum oyuncu forvet arkası forvet hatta orta saha oynayabiliyor.Ama formda bi Ümit KARAN ın olduğu yerde arka planda kalması normal.Ümit Türkiyede şu an fatih tekkeyle beraber en iyi 2 striker tabi formda oldukları zaman SS(saygılar sevgiler)
-
Kanımca Necati, Ümit Karan'ın arkasında oynasa çok daha fazla verimli olur. Ümitin açacağı boşluktan hızla girip goller atabilir.
-
Valla bence necatiden bir şey olmaz neden mi.çBakın attığı gollere hep hazır goller ama son maçlarda çok kötü ve artık oynayamıyor .Hiç bir galatasaraylı gördümü acaba necatinin topla adam geçtiğini şahsen ben hiç görmedim.Bu iş artık Ümit karan ve hakan ikilisinin işi derim ben...