Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
konuşacak bir şey kalmadı. resimlerde sanırım fake değil. aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.
kılavuz abd olduğu müddetçe burnumuz .... tan kurtulmuyor.
bu hükümet böyle de eski hükümetler sanki farklı mıydı.
dönemin başbakanını apo nun güya yakalandığına bile inanmamıştı.ama aponun yüzünden seçim kazandı.ya yanındaki ortağına ne demeli.apoyu en iyi ben asarım, en yağlı urgan bende diyerek oy topladı.ama sonunda aponun asılmamasının kapısını araladı.en sonunda da otobüsün üzerinden ben asmadınm sen as diyerek acizliğini daha doğrusu bu ülkede iktidar olamadıkların itiraf ettiler.
en azından kandilden gelenleri geçmiş hükümetler davul ve zurnalar ile karşılamadılar bir gün önce mehmetçiğmizi şehit eden şerefsizlerle hiçbir hükümet döneminde hiçbir milletvekili kucaklaşmadı bu memlekette her dönemde 19 mayıs 29 ekim 23 nisan 30 ağustos kutlandı sudan sebeplerle bu kutlamalar iptal edilmedi ve en önemliside hiçbir hükümet zamanında pkk kamplarını yöneten ne olduğu belirsiz insanlara sadece yalakalık olsun diye türkiye seninle gurur duyuyor diye alkışlanmadı görünen köy gerçekten kılavuz istemez bu millette koyun değil kimse kusura bakmasın he aynı şekilde selvi arkadaşımın şu sözlerinede sonuna kadar katılıyorum klavuzu abd olanın burnu b..tan gerçekten kurtulmaz her hükümet döneminde abd ye bağımlı olmuştur bunuda kimse inkar etmez edemez apo iti ile ilgili söyledikleri her kelimenin altınada imzamı atarım