-
250 tank sınırda
-
hani top mermisi geldiğinde karşılık verilmesini tabiki isterim ama umarım savaş çıkmaz. umarım esadın salaklığına yüzbinler kurban gitmez. zaten kendi memleketinde kıymadığı can kalmadı. inşallah suriyedeki olaylar hemen biterde bizde rahatlarız. ayrıca o sığınmacı kılığında kampa girip hainlik eden domuz sürülerinide bulup gebertmek lazım. pkk lımıdırlar nedirler anlamadım. allahın cezaları. lan biz nasıl müslümanız yaa...biz derken tüm islam alemini söylüyorum. kötülüklerin şerefsizliklerin ağa babasını yapar olduk. bundan 300-400 sene evvel bu kadar karaktersizlik oluyormuydu acaba? hani avrupalı yapsa "gavurdur yapar" dersin...beter olduk islam alemi olarak...ne kültür var ne onur, haysiyet nede ahlak.başımıza ne gelse haktır.
selamelte...
-
hadi buyrun yaa neden herkes işine gücüne baktığı gibi hükümette işine gücüne bakmıyor, anlamıyorum. yaşadığımız sıkıntılar bize yeter, suriyeden banane oradaki yönetim sırf alevi diye ona niye karışalım. kaç kere yazacam benim ülkem ve ülke insanım benim için herşeyden daha değerlidir, sırf şerefsiz amerika çıkarı için neden suriyey müdahale yapalım, buda yetmiyormuş gibi, şimdi savaş zamanımı resmen ülkemizi komşu ül***le savaşa sürüklüyorlar. böyle zihniyete yazıklar olsun.
-
padişah olma yolunda büyük adım..
-
[COLOR="Red"]Sevgili dostlar,içinde bulunduğumuz durumdan yakınmayanımız yok.Sağduyu da zaten bunu gerektirir;insan olmanın gereğidir...İlk sayfada Haluk Gümüştabak arkadaşımız "inançların sömürülüp,islamın nasıl yozlaştırıldığını yaşadığımız örneklerle açıklamış.Yüzyıllar süren kültür birikiminin nasıl yokedildiğini,300-400 sene öncesinin ahlâk anlayışının nasıl erozyona uğratıldığını bir bir açıklamış.Bir yanda Mevlananın,bir yanda Hacı Bektaş Velinin anma törenlerinde erdemli olma nutku atarken meclis kürsüsünden de ikinci bir "Kerbela Vakası" yaratmaya çalışanları sanki parmağıyla işaret ediyor!
Osman Dost,Ali Dost ve Mutafdostve yüreği insan sevgisiyle dolu cümle dostlar, sizler de bu işareti gördünüz mü?Sevgiler,saygılar hepinize!...:present::present:COLOR]