Şu an gundemde dersanelerin kapatılması var size göre dershaneler kapatılıp özel okul mu olmalı? Anket 15 gun surecektir.
Printable View
Şu an gundemde dersanelerin kapatılması var size göre dershaneler kapatılıp özel okul mu olmalı? Anket 15 gun surecektir.
Neden okul olsunlarki milleti somurtukleri yetmez gibi somuruye tevam mi olsun ....kokunden kapatilsin,,,,ben rusyadayim burada ben hic rastlamatim dersanelere universite sinavi bile yok neyi okumak istiyorsan oku ,,,,,,rusyada bole ,,,,,
işte sorunda burda ya devlet okulları eğitimi kaliteli bir hale getirdiği zaman zaten dershane olmaz ama şimdi dershaneleri okula çevirmekte çok zor bunun altyapısı yok bir çoğu kapanır ama geriye atanamayan dershanelerde çalışan eğitimciler, işsizler ordusuna katılacaktır.
bence kapatılmamalı, ama dershanede öğretmen olarak görev yapacak olan öğretmenleri sınavdan geçirmek gerek. zira öğretmenleri eğitim bilgileride zayıf tabii sözüm ona hepsi için geçerli değil ama bir çoğu böyle malesef bazı öğrenciler öğretmenlerden daha başarılıdır. tembel öğrenci yoktur. tembel öğretmen vardır. inşallah sistem eskisi gibi olur. ben şahsen 4+4+4 sistemini hiç sevmedim ve benimsemedim. çocuklarım dağıldı her biri bir okulda bir evde yaşayan çocuklar ayrı ayrı okula gidiyor. ne biçim saçmalık böyle.
Dershaneler kapatılıp okul olucağı ülkeme faydalı olucağını düşünsem olur derim tabi ama,öyle dershaneler var ki okul olamayacak durumda olan buradaki öğretmenler ne olucak
bence kesinlikle kapatılmalıdır.ihtiyaç okullardaki kaliteyi artırarak karşılanmalıdır.
İhtiyaç okullardaki kaliteyi artırmakla olmuyor maalesef devlet eğitim sistemi henüz tam düzenlenemedi dün akşam 32. gün programında öğretmen atamaları konuluyordu.
Müsteşarlar eş durumundan bir ilde yığılma bir ilde öğretmensiz kaldıklarını yerlerine ücretli öğretmen aldıklarını maliye bakanlığının bütçesinden dolayı az öğretmen aldıklarını bir sürü sorun var
özel dersaneler kapatılsın devlete yük olmasın
:45:benınım iki ögrencım var her ikisıde dershaneler sayesınde öniversiteyı kazandılar
Kapatılıp okulda olmasın.