Forumdaki üyeler yaklaşık 4 - 5 gündür 11.727 Vertical 27.500 frekansındaki kanallardan
10.723 Horizantal 29.900 frekansındaki space private kanalında sık sık yayınlar kesilmektedir sizlerde durum nedir acaba?
Printable View
Forumdaki üyeler yaklaşık 4 - 5 gündür 11.727 Vertical 27.500 frekansındaki kanallardan
10.723 Horizantal 29.900 frekansındaki space private kanalında sık sık yayınlar kesilmektedir sizlerde durum nedir acaba?
sizlerde durum nasıl acaba?
Hotbird uydusunda yukarıda yazdığım frekansta sinyal problemine zaman zaman rastladığınız oluyor mu?
evet kesiliyor yayinlar
evet bendede var bazı tp,lerde kesilme nedenini bilen arkadaş varsa burada paylaşırsa iyi olur
Sayın forum yönetimi ve forum arkadaşlarım herhangi bir duyumunuz var mı neden böyle kesintiler oluyor ben bu frekansları kullandığım için biliyorum , belki başka frekanslardada oluyordur kullanmadığım için haberim yok tabi BİLGİ bekliyoruz
arkadaşlar ben LNB,yi değiştirdim problem kalmadı 100\90 sinyal aldım diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim...
iyide lnb ile ilgisi yok şu anda zaten yayının normal sinyali bendede % 100 yani yayını onlar gönderiyor ayarlarda yada lnb de arıza yok ki