Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Evet cevap bekliyoruz...
Printable View
Her soruya balıklama atlayacak Sazan mı sandın bizi?Maaş ne,bordro ne?Dua edinki "etik kurulu" çabuk uyandı.Yoksa onbinlik rüşveti hediye diye iç edecektik.Biz öyle ufak-tefek işlele uğraşacak partililerden değiliz.Bunu öğrenemedin bir türlü sayın Hilmi Dost!....:49:
forumda siyasi tartışma serbest mi?
ne sorusuynoş ustalar yazmıyo
herkes kpps ile memur olmuyor..657 sayılı devlet memurları kanununda istisnai kadro diye bi madde var.bunlar o kadar cahil ki, şecaat arzederken sirkatin söylüyor. akp düşmanlığı yapayım derken cahilliklerini ortaya koyuyorlar bu tip adamlar.böyle aptallıklarından dolayı oylar akp ye akıyor.zorla bana da akp ye oy verdirecekler bunlar bana.:8[1]:
arkadaşlar üçyüz bilmem kaç milletveki olan bir partiden bahsediyoruz...bunun yanında bilmem kaçtane belediye başkanı ve her ilin parti başkanınıda hesaba katarsan yüzlerce kişilik elinde bulunduğu konuma göre muazzam yetkileri olan bir ordu çıkıyor karşımıza.....fakat insanoğlu işte kavun deyilki başbakan koklayıpta seçsin....bunların içinden sütübozukta hırsızıda uğursuzuda rüşvetçisi adam kayırıc, akp yönetici idareci vekil veya bakandan çıkabilir buna hiç şaşırmam. fakat böyle münferit bir olayı başbakana veya akp'ye mal edip belden aşağı vuruşlarda bulunmakta akıl karı biriş deyildir..hiçbir başbakan kabinesinde olsun vekillerin içinde veya belediye ile il başkanlarının kendine oy kaybetticek lekeleyecek skandal yaratacak bir hırsızlığın rüşvetin içinde görmek istemez....
Hadi Ömer'im açıkla şu konuyu bizde öğrenelim.Torpilli mi torpilsiz mi?
her iktidara gelenler bunu hep yaparlar esini dostunu torpil yaparlar bakanin sesi çikmadigina gore yapmis bizlerde onlarin yerinde olsaydik yapmazmiydik bal tutan parmagina yalar misali
sayin incenin konusma tarzi àok hosuma gidiyor keske bunungibileri her partide çagalabilseler
yüksek puan alıpta kazanamayan kariyer sahibi olmayan bir sürü öğrenci var, yazık onların suçu ne TC vatandaşımı olmak, yoksa herhangi bir siyasi parti babalarının çocuğu olmamakmı? Bir şeyi çok merak ediyorum. ülkemizde ne zaman haksızlık bitip doğruluk adına iş yapılacağı zamanı çok merak ediyorum. inşallah bu böyle sürmez.
Maalesef dost,bu merakımızın sonunu görecek kadar uzun yaşayamayacağız.:8[1]: