-
Mutlu Yıllar Herkese
-
Sevgili serkan kardeşim o kadar güzel bir yılbaşı mesajı yazmışsınki , herkes için ancak bu kadar güzel dilek dilenir. Bende sana katılmak istiyorum. Herkesin 2013 yeni yılını kutlar, sağlık sıhhat afiyet, bol para, bol kazanç, mutluluk dolu dileklerin olmasını dilerim. inşallah her gün geride bıraktığımız günden daha iii olur.hepinize sevgi saygılar diliyorum. Yeni yılını kutlu olsun.
-
Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun:wave:
-
Herkesin yeni yılı kutlu olsun
-
herkese mutlu yıllar 2013 nasıl gececek bakalım
-
-
Herkesin yeni yılı kutlu olsun
-
Yeniyıl için bu güzel dileklerin için de ben de varım.Ama dostlar ne oluyor?Bir ocaktan sonra yeni bir "kıyamet tablosu" mu var? Bilelim de ona göre davranalım!...Zira 1 ocakta "kediciklerin ekranında" olacağım."İnşallah" dediğinizi duyar gibiyim.Daha bir hafta varken bu bu kutlama niye? Uygun pozisyon alınsın diye ise amenna.Tüm umutsuzlukların,başarısızlıkların,mutsuzlukların bir daha yinelememek üzere geçmişte kalması dileklerimle ben de Tüm Forum Dostlarının Yeniyılını Yürekten Kutluyorum!.:present::present::present:
-
Herkesin yeni yilini tum icten dileklerimle kutluyorum. Yeni yilda hersey gonlunuzce olsun.
-
tüm içtenliğimle umarım yeni yıl herkes için çok hayırlı geçer