-
Paris'teki suikast için
-
Kürt vatandaslarini sömürmekten ve terörden baska bir sey yapmayanları kapısını
heryorumda vatandaaşş o kapıyı ben açtım ulan..... diyor:8[1]:
-
Cesetlerin yanında 3 kovan ve bir valiz bulundu
Fransız Le Figaro gazetesi soruşturma kaynaklarına dayandırarak verdiği haberde;
öldürülen kişilerin bulunduğu yerde seyahat hazırlığındaki birisine ait olduğu sanılan valizin bulunduğunun belirtti. Valizin kime ait olduğu belli değilmiş
-
-
İçerde ve dışarıda,bu pis savaşın sürdürülmesinde çıkarı olanlar mutlaka vardır.Mutlaka diyorum,dün vardı,bugün de var.Yarında muhakkak olacaktır.Evet bu bir örgüt içi hesaplaşma olabileceği gibi,barış girişimlerini önlemeye yönelik bir harekette olabilir.Kıyım makinesi çalışmaya devam ediyor yani!....:tongue:
-
Kürt siyasetçi ve yazar İbrahim Güçlü,
Fransa'da aralarında P'nın kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu 3 Kürt kadının Paris'teki Kürt Enstitüsü'nde öldürülmesinin Kandil-İmralı kapışması olduğunu söyledi
"Bunu Kandil-İmralı kapışması olarak, erken kapışma olarak değerlendiriyorum. Erken başlayan bir hesaplaşma gibi görünüyor.
Eğer Sakine Cansız,
Avrupa'dakiler QQcalan'dan yana görünüyorlarsa bu infaz doğrudan Kandil'in,
QQcalan'ın eskiden ilişkili bulunduğu, PKK'nın birlikte çalıştığı Türkiye'deki derin devlet güçlerinin, JİTEM vesair güçlerin bir hareketi olabilir.
Ama eğer Sakine Cansız Kandil'den yana ise bugün atılan sloganlar ilginçti.:49:
Orada işin arkasında MİT var denilince ben slogan atanların QQcalan konseptine karşı olduklarını ve QQcalan 'ı MİT ile ilişkilendirerek Sakine Cansız'ın öldürülmesini sanki ona bağladıkları gibi bir sonuç çıkardım."
-
nedense arınç pkk lara bu günlerde çok üzülüyor....utanmassa aglayaçak...
-
baris olsun istemeynelerin bir oyunu bu savastan nemalanmak isteyen ulkemizin kalkinmasindan korkanlarinda bir oyunuda olabilir bu
-
-
ne aldın ne verdin hesaplaşma güzeldir
hesap yapmadan olmuyor be