AMSTRAD 19500 2.19 YAZILIMI:clap2::
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
:45:
Printable View
arkadaşım amstradda 2,19 yazılım yok bu 2,18 olmasın
ne oldu doğruyu söyleyince bu forumda beni banlıyaca yalanın kapanacakmı ayıp ayıp
ne seni tanırım nede seninle sorunum var derdim yanlış bilgilendirme ve yalan dolan o kadar 2,18 yazılımı verileli 1 hafta oldu arkadaş yanlış vermişsin bence düzeltsen senin için iyi olur inandırıcılığını yitirmezsin yoksa benim sorunum değ-il 3 yerde dosya vermişsin aynı hatayla amacım bilgilendirmek ben evimde bucihazdan iki adet var ve kullanıyorum yanlış ne gördüysek iletiriz forumdaki arkadaşların yazısına göre yazılımı sen yapmışsın güya madem çok bilgilisin yazılımcısın 1 aydır bir sorunu yanıtı yanıtlanmadı hiç bir forumda ftpde nexpi bin rom test yazılım mevcut bunu ne işe yaradığını açıklayan bir teknisyene yada yazılımcı arkadaşa rastlamadım bir muamma onun için kimse yazılım yaptım deme kalkmamalı bence hele hel açık kaynak kodlu olmayan bu cihazlara bu cihazların yazılımı koreden gelir fabrika bu yazılımları ilk önce ftpy verir sonrda destekçisi olan formda yayınlar gelelim bsiz büyük ustalara forumlarda bol yıldızlı ustalara çok anlayan görüken ama tıslara bir kendinize bakın birde iranlı yazılım yapıp editleyenlere iranlılar kadar olamadık adamlar bir çok cihaza yazılımı editliyor yapıyor biz türkler sadece kopyalyıp yapıştırıyoruz altına adımızı yazıyoruz bunu yüzümüze söyleyenleride banlıyoruz sevgiyle kal
farklı forum linki vermek yasak
amstrad 19500 2.19 yazılımı ftp menüsünde verilmiştir. kullanıcılara hayırlı olsun saygılar....