devlet töreni de yapsaydınız bari.. yazıklar olsun
Fransa'nın başkenti Paris'te infaz edilen 3 PKK'lı kadının cenazesi Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli uçağı ile İstanbul'a getirildi.
PKK'lı kadınların cenazesi, THY'nin tarifeli uçağı ile Atatürk Havalimanı'na getirildi. Cenazeler yolcular indikten sonra kargo bölümünden Diyarbakır uçağına nakledilecek
''Fransa'dan İstanbul'a geliş ve yapılması düşünülen cenaze merasimleri ilgili bir takım planlamalar var. Emniyetimiz ve emniyet güçlerimiz, bu süreci İstanbul'a geliş ve gidişleri takip edecek. Yaşanabilecek, bu durumdan medet ummak isteyecek çok cılız, olayın farkına varamamış hamleleri, hareketleri yakından izleyeceğiz. Dolayısıyla bir sıkıntı yok.Emniyet yetkilileri gereken tüm tedbirleri alacak. Zaten havalimanının içerisinde yapılacak olan bir transfer. Havalimanının içerisindeki tedbirler zaten belli. Aprona hiç kimsenin girmesi söz konusu değil. Bir uçaktan diğerine yapılacak transferle yürüyecek bir işlem, dolayısıyla bunun normal, makul seviyede alınacak tedbirlerle gerçekleşmesi söz konusu. Olağanüstü yapılacak herhangi bir şey yok" diye konuştu.
mafya babası Ded Hasan öldürüldü
PKK'nın silah tüccarı mıydı?
ded hasan turk vatandası degil, bildigim kadari ile osetya dogumlu yezidi bir kurt,
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
BUNUOA GETİRELİM TÖRENLEEEEE !
Ded Hasan'ın terör örgütü PKK'ya silah sattığı ile ilgili bilgi verdiğini iddia etmişti. Kanev, "Benim istihbarat kaynaklarım PKK'ya silah satan şahısların başında Kürt asıllı Rus mafya babası Şakro lakablı Zahariy Kalaşov'un geldiğini belirtiyor. Kendisi şu anda İspanya'da cezaevinde. 90'lı yıllarda eski Devlet Başkanı Boris Yeltsin döneminde Rus mafyası "generali" Şakro PKK'ya silah satışını gerçekleştiriyordu. PKK'ye yönelik Rus silah sevkiyatında, Ded Hasan da önemli rol oynuyor. Benim ulaştığım polisiye belgelerde Şakro ve Ded Hasan'ın Türkiye'ye silah sattığı belirtiliyordu. Ayrıca kaynaklarım bu olayı doğruluyor. Her ikisinin de PKK liderleriyle ilişkileri var." iddiasında bulunmuştu
16-01-2013, 18:57
zekı62
BÜYÜMŞEHİR çalışıyorrrrrr
bizim vergiler nasıl harcanıyor diyarbakır belediyesi tarafından
Diyarbakır'da yarın Paris'te öldürülen PKK'lı 3 kadın için yapılacak cenaze töreni için hazırlıkları sürüyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-01-2013, 19:13
micromaxx52
bana göre ortalık gergin olmasın diye olabilir
16-01-2013, 19:17
hallederiz
Alıntı:
micromaxx52 Nickli Üyeden Alıntı
bana göre ortalık gergin olmasın diye olabilir
o zaman öcalanıda salalım terörün cezasını kaldıralım gerginlik tamamen kalkar
16-01-2013, 19:46
CABBARİ
Bana kalirsa provakasyonlar icin onlem aliyorlar
16-01-2013, 20:46
hallederiz
Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
Bana kalirsa provakasyonlar icin onlem aliyorlar
bana kalırsa halkıda teröre teşfik için yapıyorlar
çünkü bunları izleyen halk ne düşünüyor acaba bende mi dağa çıksam bendemi terörist olsam diye düşünüyor
16-01-2013, 21:43
ŞRARSKOZ
şehitlet için bişi yapman şerefsizleri devlet töreni ile karşılan
aldıgınız her kuruş zehir zukkum haram olsun
şerefsizler yerlerini belli etti savcıyla karşılamlar
ama şehit ailesinin elektrikleri kesilir yatıramadıkları için
sen hapisaneden cıkarırsın işine geldigi çin
işine geldigi içinde fadılın milletvekilligini bir cırpıda düşürürsün
ama sizler bile yıkamayacaksınız TÜRKİYEYİ keser döner sap döner
16-01-2013, 22:40
zekı62
saffet116 Ocak 2013 Çarşamba 19:26
güzelbir yorummm !!
gelen cesetlerde şehid sologanlari var devlet bunu nasil kabul eder benim vatanimi bölmek isteyenler yarin bu şehtilik ve gazilik parasindan talep ederse yine bariş diye verecekmiyiz mecliste maaş alanlar gibi diye düşünüyorum:45:
bunlar THY ordan oraya gidiyorrrrr
yazıklar olsun şehit cenazesini kamyonet kasasında gönderdiğiniz günler unutulmadı
16-01-2013, 23:05
zekı62
Kaşanak, şunları söyledi:
"bu sorunu cözen kahraman olur Kim cözüme katkı verirse halklar onun arkasında olur"
bu kadar yumuşak konuşmasının nedeni /Akrabasına LCD TV verdiler /
o dmz izliyor diye!
17-01-2013, 00:50
xfles7837
cesetler mersin, tunceli ve maraşta toprağa verilecek. peki neden diyarbakır a geliyorlar, yoksa diyarbakır başbakaını da dediği gibi ortadoğu nun başkenti oldu da bizim mi haberimiz yok. sanki devlet büyüğü suikaste uğramış ve başkentte devlet töreni yapılıyor imajı verilmeye çalışışyor dünyaya.