olimpia 8200 cı acill yardımmmmm
:clap2: merhaba arkadaslar.ben yeni uydu kullanıcısıyım.eve olimpia 8200 ci taktırdım.uydu bana hediye geldiği için herhangi bir servise taktırdım.uydu sinyalim 100/100 gozukuyor.turksat kanallarından eksik çekenler var.11804 24444 kanala ait hiçbir kanalı cekmiyor.(cnn,fbtv,dream turk vs..) aslında toplam 70 kanal çıkıyor.her türlü arama işlemini yaptım ama bir turlu çıkmadı.eas proma taratmasınıda denedim ama fayda yok.yardımlarınız için şimdiden teşekkurler.....:bath:
ilerleme kaydettimmmmmm......ama sorun hala sorun.
:bath: bana yardımcı olmaya calışan tüm arakadaşlara teşşekkur ederim.konuda bir ilerleme oldu.dun Lnb ayarlarıyla oynuyordum ki.normalde universal konumunda tüm aramaları yapıyordum.Lnb ayarını universal olarak değilde 9750 diye birşey ayarladım.çekmeyen kanallar çekmeye başladı.(cnn,fbtv,gstv ....)ama bu seferde diğer kanlları cekmedi.yani anlıcagınız lnb universaldeyken farklı kanallar.9750 deyken farklı kanallar çıkıyor.nasıl olacak bu iş.çıldırmak üzereyim.lütfen artık:pepper: bitsin bu çileeeeeeee:rotate1: :49: :crashs: :puah: