next 2005 serisi cihazlarla ilgili soru ve sorunlarınız bu topicte başka konu açmayınIZ.
Printable View
next 2005 serisi cihazlarla ilgili soru ve sorunlarınız bu topicte başka konu açmayınIZ.
Selam.benİm Sorunum Next 2005 Dci.İle.orjİnal Yazilimi AttiĞimda Sorun Yok.dİĞer Uygun Yazilim AttiĞimda Kanallari Kİlİtleyemİyorum.yanİ Genel Kİlİt Kapali Konumda Kaliyor.yazdiĞimiz Şİfreyİ DoĞrulamiyor.
Hw=12.01.a5
cihazınıza yazılım atmadan önce cihazınızı resetleyin fabrika ayarlarına dönün en az 2 defa yazılım attıktan sonrada tekrar cihazınızı en az 2 defa fabrika ayarlarınaAlıntı:
YAŞAR-78 Nickli Üyeden Alıntı
döndürün bir kerede böyle deneyip sonucu burada yazınız ..
saygılar rast gelsin
yasar78 e ben gerekli açıklamayı yaptım sorun loader büyük ihtimal umarım sorunu hallolmuştur
merhabe
menu albanish (artnautqe) mersi
Ustalar Çok TeŞekkÜr Ederİm.sorunum Loader DeĞİl,makİnayi ResetlemedİĞİmden KaynaklanmiŞ.emeĞİnİze -yardiminiza Ve İlgİnİze Çok TeŞekkÜr Ederİm.
--------------------------------------------------------------------------
* KÜÇÜk IŞleri Iyi Yapmak, BÜyÜk IŞleri Daha Iyi Yapabilmeye Giden Yoldur.*
Yazılımlar orijinal yazılımlardır..2005 *** editörüyle softcam *** atmada problem yaşayanlar Dll dosyalarını C/Windows/system32 klasörü içine kopyalasınlar.Dosyaları aşağıya koydum.
Yazılımlar atmUP110usr ile yüklenecektir.
Yazılım yüklendikten sonra kanal kilitinin devreye girmesi için SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ tuşlarına basarak, *** menüsüne girin ve SARI tuşa bastıktan sonra OK a basın. Cihazınızı arka anahtardan açıp kapattıkdan sonra, kanal kilitli seçenegi aktif hale geliyor ve menuden kanal kilitini açarak emu yu aktif hale getirebilirsiniz.
Bu işlemlerden sonra softcam yükleyiniz.
arkadaslar next yazılımların da cw destegı varmı