Arkadaşlar az önce baktım altın gram 81 tl yi görmüş durumda cokgu cevrem altını yatırım yapıyordu forum arkadaşlarımızında degerli görüşlerini merak ediyorum altın konusunda
Printable View
Arkadaşlar az önce baktım altın gram 81 tl yi görmüş durumda cokgu cevrem altını yatırım yapıyordu forum arkadaşlarımızında degerli görüşlerini merak ediyorum altın konusunda
usta ben zamanında sattımm !Alıntı:
Ne zaman alıma geçecek?
Altının düzeltmeye ihtiyacı olduğunu savunan ünlü yatırımcı Jim Rogers,
geçtiğimiz hafta ayı piyasasına giren değerli metalin henüz yeterince düşmemiş olmamasından ötürü alım yapmadığını söyledi. Altındaki bu hareketin, değerli metalin ihtiyacı olan düzeltme olabileceğine dikkat çeken Rogers, külçe altının önümüzdeki onyılda daha yükseğe tırmanacağı tahminini tekrarladı.
NE ZAMAN ALIMA GEÇECEK?
Singapur'da konuşan Rogers, belirli bir seviye vermeden, "Yeterince düşerse altında alıma geçerim" dedi. :49::45:
Altın Pazartesi günü yatırımcıların ETP'lerdeki varlıklarını azaltmasıyla son 2 yılın en düşük seviyesine geriledi.
bekarlara yarar inşallah
Şu anda 79 tl altın
bu konular cabbari den sorulurdu:49:
cabbari usta nerdesiniz 6 gramlık bi yüzük borcum var alayımmı bu son düşüşmü olacak
serkan sende görünür ol
yok artık eylül ayına kadar düşcekmiş bu bize özgü bir düşüş degil 1922 tarihinden beri endeks hep yükseliştedir yok gram altın 1 tl daha neler düşmez artık ufak inişlerle çıkışlar olacak merak etmeyin yatırımcılar elinde altın olanalar toplamaya devam şimdi nolmal seyrini aldı 3 ileri 1 geri olur çünkü dünyada global bir sey dir altın degerli metaller sınıfında..
siz bakın bir sabah uyandıgımızda 2 katı olmasın altın ki örnekleri var 2000li yıllarda bu tür dşüşler iyi degerlendirilmeli şimdi alım zamanı saygılar
Alıntı:
usta haklısında ; bir de bu tarafını düşün bak !
Altın düştü, kuyumcu düşürmedi!
--*--"Altında fiyatlar birden düşünce vatandaşlar altına hücum etti. mi ETTİ
Bazı esnaflar yaptığı satıştan zarar edince altın kalmadı (KALMAMIIŞMI ?)derken bazıları da
fırsattan istifade altını değerinin üzerinde fiyatlarla satmaya başladılar. Şu anda Kapalı Çarşı'da gerçek değerin de (çeyrek ve yarım) altın bulmak imkansızlaştı. altın bulmak çok zor.
VAR MI sizin oralarda !