Printable View
philips 127 ekran led tv kanal editörü bulabilirmiyiz?
Alıntı: hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. philips 127 ekran led tv kanal editörü bulabilirmiyiz? Hocam senin bir arastırma yaptım malesef bu editor vermemişler internete şikayet sitelerinde bile konu olmuş bu durum ortada editör malesef yok:warn:
Bak bakalım üstadım bu işini görürmü.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İşe yaradımı? hallederiz üstad olmadıysa bana tv model nosunu ver tam olarak yardımcı olmaya çalışırım..Selamlar. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
patch not found hatası veriyor bunun bir üst sürümünü buldum ondada aynı hatayı veriyor
Alıntı: hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. patch not found hatası veriyor bunun bir üst sürümünü buldum ondada aynı hatayı veriyor Sayfa bulunamadı hatası alıyorsun.??? Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı: hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Sayfa bulunamadı hatası alıyorsun.??? Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. iyide bu hatayı neden veriyor acaba:clap2::
Alıntı: hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. iyide bu hatayı neden veriyor acaba:clap2:: Sen tam olarak tv modelini versene bana yarın sorarım hatayı bugün pazar.. Bakalım başka bu sorunu yaşayan varmı.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı: hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Sen tam olarak tv modelini versene bana yarın sorarım hatayı bugün pazar.. Bakalım başka bu sorunu yaşayan varmı.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 380 serisi 50inç 127 ekran
Üstad halettinmi sorunu?