Az önce bana mail gelmiş arkadaşlar aynen yazıyorum
Alıntı:
Değerli Müşterimiz,
01 Mayıs 2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; ödenmemiş faturalardan dolayı hattı kapatılarak erişimi kısıtlanacak olan abonelerimizin bir sonraki dönem faturasına 19 TL Hizmet Kapama Bedeli (vergiler dahil) yansıtılacaktır. Güncel ücret bilgisi için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ziyaret edebilirsiniz.
Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla
TTNET A.Ş.
01-05-2013, 09:33
serkansgrl
müşterisi çok soy milleti diğerleri 7 tl alırken bunlar 3 katı fiyat
01-05-2013, 10:13
Volkan
Son ödeme tarihi geçmiş fatura borcundan dolayı hattı kapatılan abonelerimizin, ödeme yapmalarını takiben hattın tekrar hizmete açılması sonrası yansıtılan "Hizmet Açma Bedeli" kaldırılarak; 01 Mayıs 2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "Hizmet Kapama Bedeli" devreye alınmıştır. Hizmet Kapama Bedeli, son ödeme tarihi geçmiş 2 adet fatura borcu oluşması durumunda hattın kapatılarak erişimin kısıtlanması sonrasında takip eden ay faturanıza yansıtılacak bedeldir. 01 Mayıs 2013’ten itibaren geçerli olmak üzere Hizmet Kapama Bedeli 19 TL (vergiler dahil) olarak uygulanmaktadır.
Konunun içeriği yukarıdaki gibidir. Eğer bir kişi zevkine interneti kullanıp parasınıda ödemiyorsa bu ücretin alınması gayette doğal bence. Bu iş zevk işi paran yoksa kapatttıracaksın kullanmayacaksın. Birde diğer firmalar gibi değil yani 2 ay bekleme süresi var diğer firmalarada 15 gün para yatırma direk cezai işleme giriyorsun.
01-05-2013, 10:56
aliharbiye
peki arkadaşlar mesela herhangi bir ttnet kullanıcısı adsl hattını iptal etmek istiyor. ve sonuçta bir kullanıcı interneti zevki sefa kullanıp ücret ödemeyenlerden bir değil. bunun karşılığında yine hat iptal parası çıkıyor ona değilmi?. anladığım kadarıyla hat açma ücreti iptal oldu. herkes için geçerli olan hat iptal ücreti çıktı şimdi öğle değilmi?. milleti nasıl soyacaklarını çok iiii hesaplayıp söyüçleme yapıyorlar. hakkımı helal etmiyorum.
01-05-2013, 11:04
Volkan
Alıntı:
aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
peki arkadaşlar mesela herhangi bir ttnet kullanıcısı adsl hattını iptal etmek istiyor. ve sonuçta bir kullanıcı interneti zevki sefa kullanıp ücret ödemeyenlerden bir değil. bunun karşılığında yine hat iptal parası çıkıyor ona değilmi?. anladığım kadarıyla hat açma ücreti iptal oldu. herkes için geçerli olan hat iptal ücreti çıktı şimdi öğle değilmi?. milleti nasıl soyacaklarını çok iiii hesaplayıp söyüçleme yapıyorlar. hakkımı helal etmiyorum.
aliharbiye benım mesajımı iyi okudunmu. Mesajda ne yazıyor borcunu ödemeyenler içinn dikkatini çekerim..
01-05-2013, 11:13
aliharbiye
Alıntı:
Volkan Nickli Üyeden Alıntı
aliharbiye benım mesajımı iyi okudunmu. Mesajda ne yazıyor borcunu ödemeyenler içinn dikkatini çekerim..
Bilgilendirme için teşekkürler volkan bey.
01-05-2013, 12:14
bakican
ttnet yeni sömürme yolu buldu anlasılann
01-05-2013, 17:49
Hikmet™
EEE ben şimdi Nisan 20 de faturamı unutmuştum ödemeyi kesmişlerdi hemen aynı gün parayı yatırdım açmışlardı. Şimdi bu ücret iptal oldu ya faturada 19 tl gelmez umarım.
01-05-2013, 17:57
newmanyak
Alıntı:
Volkan Nickli Üyeden Alıntı
Eğer bir kişi zevkine interneti kullanıp parasınıda ödemiyorsa bu ücretin alınması gayette doğal bence. Bu iş zevk işi paran yoksa kapatttıracaksın kullanmayacaksın. Birde diğer firmalar gibi değil yani 2 ay bekleme süresi var diğer firmalarada 15 gün para yatırma direk cezai işleme giriyorsun.
şu ana kadar okudum en saçma yorum. parayı yerden topluyorsunuz sanırım. :46: