Alkışlamayacağız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şampiyon Galatasaray'ı alkışlama gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
Bu maçtan sonra söyleyecek bir şeyim yok. 'İyi oynadık, kötü oynadık' değerlendirmeleriyle anlatılacak bir maç değil. Göreve başladığım günden bugüne kadar olumlu-olumsuz, iyi-kötü pek çok maç oynadık. Ancak bu maç kötüyle de tarif edilecek gibi değildi. Onun için maçla ilgili söyleyecek çok fazla bir şeyim yok.
A'dan Z'ye hepimiz berbat vaziyetteydik. Maçla ilgili konuşmamın pek anlamı yok."(Kehhkehhhh)
BÖYLE KORKAK BİR ADAMLA...
"Aykut Kocaman gibi bir adam bir takımın adından ve ülkesinden korkmaz. Benfica'nın oynadığı futbol meydanda! 10 para etmez futbol oynuyorlar, 10 para etmez bir takımlar ama Aykut başından beri 'Favori yüzde 51 onlar…' dedi. Burada Fenerbahçe ezdi Benfica'yı ezdi resmen. 4-0 bitecek maç 1-0 bitti. Aykut 'Önemli değil, biz adamları ezdik, orada da ezeriz' diyemedi, 'Efendim işte yüzde 51'i yüzde 50-50'ye getirdik…' dedi. Böyle bir korkak adamla Fenerbahçe nereye gider ya! Kendimi bir F.Bahçeli futbolcu olarak düşünüyorum."
Ey Fenerbahçe! Bu Benfica'yı geçemezsen kimi geçersin?
Yani bu Türk milleti öyle zavallı, öyle yeteneksiz, öyle kabiliyetsiz bir millet ki Benfica'nın ölüsüne bile yenilmek onun için şeref! Böyle bir şey olur mu ya! Söyledikleri lafın nereye gittiklerini düşünmüyor gazeteci ve yorumcu arkadaşlarım. Bu millete, bu ülkenin sınırları içinde yaşayan insanlara hakaret ediyorlar, aşağılıyorlar. Bir taneniz de isyan edin ya
Hınçal ULUÇ :45: (keehhhhkeehhh)
06-05-2013, 08:49
zekı62
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
06-05-2013, 09:15
baranky
Bu aykut kadar seferli(...) varmı acaba ben fenerliyim ve sen alkışlamam dersen taraftar ne yapar.. Adam olsaydında sen alsaydın vatan hainliğinden farkın yok....
06-05-2013, 09:17
baranky
Alıntı:
zekı62 Nickli Üyeden Alıntı
serefli.... aykut kendi oynasın Alexle kavga ona kavga bunla kavga .. daha da ağır yazıcamda saygımdan sadece söyluyorum.
06-05-2013, 13:32
bakican
aykut hocayı severim umarım fenerlilerin sabırı falan tasmazda adamı kovmazlarr! o varken fazla stres yasamadan şampiyonuz nasılsaa ;))
19 Mayıs 2007 Günü bize bunları yaşatan takımı alkışlamamızı istiyorsanız çok yanılıyorsunuz. Fransız takımın Fransız taraftarı 0:41 de o Türk Polisini döverken ne hissettiniz bilmiyorum ama ALLAH sizin belanızı versin.
06-05-2013, 16:41
zekı62
Alıntı:
xxman™ Nickli Üyeden Alıntı
19 Mayıs 2007 Günü bize bunları yaşatan takımı alkışlamamızı istiyorsanız çok yanılıyorsunuz. Fransız takımın Fransız taraftarı 0:41 de o Türk Polisini döverken ne hissettiniz bilmiyorum ama ALLAH sizin belanızı versin.
usta bu BELA kime !
06-05-2013, 17:03
Hikmet™
Alıntı:
zekı62 Nickli Üyeden Alıntı
usta bu BELA kime !
Bu bela kime biliyormusunuz bu bela videodaki 0:41 deki o türk polisini döven aşağılık heriflere.
06-05-2013, 17:42
saemre
ey aykut..! sana da bu yakışır..! bükemediğin bileği öpeceksin..! ama nerde sende o mertlik..!
senin gs yi alkışlamaman gs nin büyüklüğünden hiçbirşey eksiltmez..! ama senin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu çok iyi ortaya koyar..! fb parsayı toplayınca "sevgi,barış,kardeşlik"
masalları,şampiyon olamayınca kin,nefret,düşmanlık..!
06-05-2013, 18:59
bayram tv
Alıntı:
xxman™ Nickli Üyeden Alıntı
Bu bela kime biliyormusunuz bu bela videodaki 0:41 deki o türk polisini döven aşağılık heriflere.
tencere dibi kara seninki benden kara:mad2::mad2::mad2: aşagılık herifler bu videoda kibar kalır anladın mı