Arkadaslar Nilesat uydusu Turkiyeden izlenebiliyormu; izleniyorsa kaçlık canak gerekebilir bilgisi olan yardım edebilecek olan varmı...
Printable View
Arkadaslar Nilesat uydusu Turkiyeden izlenebiliyormu; izleniyorsa kaçlık canak gerekebilir bilgisi olan yardım edebilecek olan varmı...
eğer antalyada ikamet ediyorsanız. sanırım en az 90cm. çanakla nilesat uydusunu çekebilirsiniz. ama tam olarak kaç kanal gelir bilemem, eğer 120cm. çanağınız varsa en az 700/800 kanal alırsınız. özellikle müzik kanalları çok güzeldir. tavsiyem olur.
Karabukte oturuyorum: buradan bu uyduyu kullanan arkadaslardan yorumbekliyorum: bilgi veren dostlara tesekkur ederim...
izmirden 90 cm çanak ile çok rahat alıyorum arap kanalları ağırlıklı bir uydu fta izlenen güzel film ve müzik kanaları var
mbc ve müzik kanalları çok iyi
batı'da 90 lık anten yeterli, ancak bazı frekanslar için 100 veya 120 lik gerekir.
ben bi aralar bakıyordum nil sata ama şimdi arabsata çevirdim spor kanalları için 150 lilik parabol çanağımı 90 lıkla zor alınır çoğu yayınlar bende karabükte oturuyorum bu uyduyu bulmak için eutelsatı yani dijitürkün yayın yaptığı uydunun sağ tarafında kalıyor uğraşırsan havaların açık ol:wave:masını bekle kolay gelsin
arkadaşlar bende denizlideyim sinyal kalitesi 45-50 gibi geliyor 85 lik çanakla 280 tane falan kanal buluyor şifresiz olarak bilginize...
ıspartada 90 lıl odaklamısı iyi bir çanak la sıkıntı yaşamıyorum tüm kanallar çıkıyor .
İstanbul Avrupa yakasından Next 1.10 disegc motorlu çanakla bu uyduyu bulamadım...izleyebilen var mı acaba Avrupa yakasından?