ARKADAŞLAR ABD AİT BİR SİTEDEN ALİŞ VERİŞ YAPACAGIM FAKAT GÜVENEMEDİGİM İÇİN VAZ GECTİM GÜVENİLİR OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABİLRİM.ÖDEME YAPMAYA KALKDIGIMDA SİTE HTTP : DEN HTTPS GECİYOR:rule1:
ARKADAŞLAR ABD AİT BİR SİTEDEN ALİŞ VERİŞ YAPACAGIM FAKAT GÜVENEMEDİGİM İÇİN VAZ GECTİM GÜVENİLİR OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABİLRİM.ÖDEME YAPMAYA KALKDIGIMDA SİTE HTTP : DEN HTTPS GECİYOR:rule1:
PAYPAL Ödeme metodu var sanırım bu sitede paypal yontemiyle alın ne alacaksanız ürünü gondermezlerse paypala email atarsanız bana herhangi bir ürün gelmedi iade istiyorum falan diye probleminizi çözerler mutlaka
ben de paybal yok ve LİVE CHAT BÖLÜMÜNE GİRDİGİMDE Türkce yazarsam Türkce karşılığı geliyorAlıntı:
SHIPPING DETAILS:
For shipping costs for Russia and Ukraine, Balarus, Bolivia, Slovenia, Croatia, Albania, Bahamas, Barbados, Congo, Ecuador, Estonia, Guam, Haiti, Jamaica, Latvia, Macedonia, Namibia, Uzbekistan, Uganda, Cambodia, Slovakia, Maladova, Cyprus, Argentina, Brazil, Kazakhstan, Bahrain, Costa Rica, Mauritius, Tur***, South Africa, Columbia, Armenia, Jordan and Chile. please contact us at Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bence aralarında güvenilir olarak gördüğüm site Ebay yurt dışından alış veriş yaparsam Ebay sitesini kullanırım.
ebay sitesinden de satılıyor aynısı alacağım şeyin ama 168$ nakliye parası istiyor ama alacağım parçanın üstüne tıkladığımda buraya verdiğim sitenin adresini gösteriyor.aradaki fark nakliye parası kendi sitesinden alırsam 68$ :)