Merhaba arkadaşlar aşağıdaki gibi ayarlarım var ama kanallar çıkmıyor otomatik olarak ayarlamasını istiyorum buradaki ayarlar nasıl olmalıdır ilgili ekran görüntüsü aşağıdaki gibi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Disecg D4 yazıyor turksat genelde 1 de olur o secenekleri değiştirerek sinyal almaya bakınız
Frekans 11844 v 02222 şebeke açık olacaktır
Çanak anten ve disedg ayarlarınızda problem var yada kablodada olabilir.Başka bir cihaz deneyin onda sinyal varsa bu cihazda yok ise tuneri falan yanmış olabilir
Yok sanmam ya aynı LNB ye 2 tane uydu alıcı takılı ,
Eşim fabrika ayarlarına almış yanlışlıkla sonra yayın alamaz olduk
Resmi tekrar inceledim yuksek frekans 10600 olacak sonra kanal aramayı gelin tp ekleye basarak 11844 v 2222 frekansını girin
arkadasım sen cihazı resetle fabrika ayarlarına döndür ondan sonra türksat disec 1 ´yap
şebeke arama 12015 h 27500 yap aratmada şebeke acık olsun sorunsuz tüm kanalları alacak eğer almıyorsa aynı marka başka bir cihazdan rs232 ile cihazdan cihaza yülmeleyap
cihazdan cihaza yükleme sağlam cihazı çalıştır
1.MENÜ
2.CİHAZGÜLCELLEMEYE GEL OK
3.BİLGİ GÖNDERMEYE GEL OK
4 EKRANA ..EVET..İPTAL GELECEK..EVETE OK DE..senin ci´cahı çeryanatak yükleme bitti yaz sen cihazı elleme o zaman flaş yazar bittimi senin cihaz acılır kapanır ve yükleme basarı ile yapılmış demektir
unutma rese 232 iki cihazada dağlayıp ceryana öyle tak senin cihazı
say~gılarımla kolay gelsin senin cihazda böyük ihtimalle bott hatası var bende kanal bul mayan cihazları bu şekil yapıyom kolay gelsin
dracula usta dediginde haklısın ama cihazda bootluk durum yok yuksek frekans degeri yanlış girilmiş resme dikkatlice bak 9750 -10600 olması lazım sonra kanal arama bölümünde gelecek o frekansları girerek network araması yapacak
Lnb frekansı yanlış
yüksek frekans :10600
düşük frekans :09750 olacak
dseq swiçte genelde turksat 1 de olur
Dediklerinizi aynen yaptım ama arama başarısız diyor, sanırım bi eleman getirtip ona yaptıracam . Sizleride yordum yardımınız için teşekkürler