Tromso Beşiktaş Uefa Play Off Mücadelesi Digiturk 'ten 203 numaralı Salon 3 kanalından İzle-Öde ile yayınlanacak. Digiturk üyeleri 50 tl,Lig tv üyeleri ise 25 tl karşılığında izleyebilecekler.
İzlemek isteyenler UEFA yazıp 3555'e gönderebilirler.
Printable View
Tromso Beşiktaş Uefa Play Off Mücadelesi Digiturk 'ten 203 numaralı Salon 3 kanalından İzle-Öde ile yayınlanacak. Digiturk üyeleri 50 tl,Lig tv üyeleri ise 25 tl karşılığında izleyebilecekler.
İzlemek isteyenler UEFA yazıp 3555'e gönderebilirler.
hep para tuzağı. yazık bu millete. bi maç zevkimiz var. onuda bunlar mahvediyor.
Ne buya dt uyeleri 50 lig tv uyeleri 25 tl kimse vermez bu parayı adamlara bak cine5 li zamanlı arar olduk tv lerde ne özetler var nede birşey internet olmasa yandık özet bile izlettirmeycekler
millet tek kanala 10 tl isteyen platforma isyan ederken gördük ki beterin beteri varmış adamlar tek maça 50 tl istiyor yuh..
yayın kalitesi de yerlerde bu akşam son 15 dakikayı izleyemedim yayını kestiler,2.golü bile göremedim.Hemen şikayet ettim olmadı iptal edip kurtulacağım.
Digiturk iyice saçmalamaya başladı. Ne kadar hizmet veriyorsun da maç başına 25 tl istiyorsun. Bir de lig tv abonelerine üstelik. Normal üyelere 50 tl.
Yuh bide ligtv üyelerine 25tl diğer üyelere 50tl, heralde bunlar uzayda falan yaşıyor. inşallah en kısa sürede satılır, beter olsunlar.
2005 yilindan beri lig tv uyesiyiz.Yemin ediyorum bence trt dahi iyi mac yayini yapiyor, zaten spikerler insani mactan sogutuyorlar zevk almiyorum.Birde cektikleri fiyata bak karsidaki takimda turkiyede 2.ligte top oynayamaz.
normal lig tvli paketler zaten kazık.bi dtplay vardı onuda bu sene iyice ticarete döktüler.yüksek kaliteli yüksek para veren izler misali.sözleşmem bittiği gün iptal faksını gönderiyorum.millet parayı sanki sokakta topluyor ya