kardaşlar hotbırd de bulunan rus kanallarını goldmasterlerde nezaman çözülecek eyer yazılımı yaparsanız kıbrısta bulunan doğu blogu bayanlar çoook sevinecekler garibanlar memleket hasretlerini giderecekler bilgilerinize hayız olunur:49:
Printable View
kardaşlar hotbırd de bulunan rus kanallarını goldmasterlerde nezaman çözülecek eyer yazılımı yaparsanız kıbrısta bulunan doğu blogu bayanlar çoook sevinecekler garibanlar memleket hasretlerini giderecekler bilgilerinize hayız olunur:49:
gariban senin gibi uslup takınanlara denir..nedemek istedigimi anlamısındır
terbiyene takın uslubu senden ögrenecek degilim mesajın ne amacla yazıldıgını anlamadın galiba burda yaşıyan rusların kendi dillerinde tv yayını istedikleri için yazıldı anladınmı izmirli yoksa sende onların çıkardıklarındanmısın
senin hiçbir millete gariban deme hakkın yok bu benim tarzımdandır arkadaş.. sen kendi kimligine sahip cık...avrupada izalosyana asıl ugruyan sensin... yani laf sana döner gelir ... kim gariban..;? cıkartıklarından degil cıkartıklarımızdan olacak bunuda böle bil.
arkadaşlar burası tartışma yeri değildir varsa bilgileriniz paylaşın yoksa kurallar çerçevesinde forumda faailiyet gösterin. Bu seferlik sadece uyarıyorum ve konuyu kapatıyorum.