sinyal yok diyor ama kanal listesi gözüküyor kanallar açılmıyor ne yapmalıyım eski yazılımınıda yükledim yeniside ama olmadı:crashs:
Printable View
sinyal yok diyor ama kanal listesi gözüküyor kanallar açılmıyor ne yapmalıyım eski yazılımınıda yükledim yeniside ama olmadı:crashs:
usta başka cihaz bagladım o çalıştı benim cihaz çalışmıyor eski yazılımını yükledim ama olmadı sinyal yok diyor ne yapayım usta flaşh falan yanmış olabilirmi
Valla ertex74 online degil .O bu işten baya anlar gelince cevapı verir.Bana kalırsa cihazın içinde kondisyon degişmesi lazım gibi geldi tam bilmiyorum.Siz servise getirin bence yada ertex hocayı bekleyin online olmasını yada bilen arkadaş varsa yardım edecektir.Flaşı yansa yazılım atamazsınız:)
usta o kondisyon ne ben anlamadım ya
Siz cihazın içine mudale etmeyiniz. Ertex hoca gelince sorunuzu cevaplar.Garantisi varsa cihazı garantiye getirin.Alıntı:
Son bir soru cihazda ayarlarında falan degişiklik yaptınızmı.Birden biremi oldumu bu durum
yok hiç bişey yapmadım yeni yazılımı yükledim çalıştı kanallar çalıştı kapattım üst katta ki evime götürdüm açılmadı ve hala aynısını yapıyor kafayı sıyıracagım ya
arkadaşım ilk olarak tek çanakmı kullanıyorsun çiftmi o önemli. eğer çiftçanak kullanıyosan menüye bas sses açıp kapama tuşları ile search Chanell yazan bölüme gel orda uydu ayarları vardır ona gir. ordaki uydu listesinden türksatı seç lnb gücü açık konuma getir lnb tipini Universal yap DİSEqc seçeneğini DİSEqC 1.0 yap ve en son olarak DİSEqc Seçimini sıra ile giriş 1 giriş 2 giri ş3 giriş 4 seçenklerini dene zaten bu girişleridenediğin zaman yukarıda sinyalin gelip gelmediği gözükür. olmazsa cihazı fabrika ayarlarına çevir aynı işlemi tekrarla. bu ilemi hotbird çanağı içinde yap . kolay gelsin.
dostum onların hepsi normal tek canak kullanıyorum ama olmuyor bi zahmet daha farklı birşeyler biliyorssan paylaş ben kafayı yemeden lütfen
ya bi usta yokmu kafayı yemeden önce