Cw-3001 Yenİ 1000kanali Fta Yapan Yazilim Atacam Buna Rs-232 Nasil BaĞlanir İÇİnde St-232c Entegresİvar Ve Buna BaĞli 5 Pİn Acaba Bunlarin Hangİlerİnİ Kullanacam Yazilimi AldiĞim Sİte Sadece Yazilimi VermİŞ YÜkleyİndemİŞ Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm
Cw-3001 Yenİ 1000kanali Fta Yapan Yazilim Atacam Buna Rs-232 Nasil BaĞlanir İÇİnde St-232c Entegresİvar Ve Buna BaĞli 5 Pİn Acaba Bunlarin Hangİlerİnİ Kullanacam Yazilimi AldiĞim Sİte Sadece Yazilimi VermİŞ YÜkleyİndemİŞ Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm
selam abi ona flas yazman lazim
kablo dişi dişi değil erkek dişi olacak bunun dışında hiçbir fark yok
2ile 3 çapraz 5 aynı.
arkadaşlar vestel cihazların rs232 bağlantıları(2 2-3 3-5 5) bilginize,yoksa görmez.mini dvb'ler hariç.
ben 1000 den sonraki kanallari ilk siralara kayit etmek istiyorum. Buna JTAG mi gerekiyor??
ben de su an vers 1.6 var. Digiturk Aboneligim de var. Cihaz benim! Ben bu cihaz ile türksata da bakiyorum. Ancak FTA Kanallar 1000 den sonra basliyor. Ben FTA Kanallari 1000 den sonra degil 1 den itibaren istiyorum. Bunu uygulamak icin bir yazilim cikmis vers 1.17 ben su an ki 1.6 var iken nasil 1.17 yi yükleyebilirim ve nasil olur. Benim bu konuda hic bir bilgim yok!
cıhazın ıc tarafında ves bacaklı yer var ırdan bıre bır kablo ıle yukleme yapabılırsınız
olmuyor denedim! Cihaza önce JTAG mi gerekiyor??
JTAG ile flasini yazman gerkir vestel dvb 840 flas dump yazi ondan sonra kulana bilin
icindeki kart okuyucu?