Gold Master Dm 48000ci Uydudan GÜncellemelİ Cİhazim Var Buna Softcam Falan Gİrmek İstİyom Fakat Forumda Bulamadim Tps Ler Falan HİÇ BİŞe AÇilmiyoo Bİ Yardimci Olrsaniz Sevİnİrİm Yazilimi Yenİ GÜncelledİm Uydudan Ama Şİfrelİler AÇilmiyo :( :( :( :(
Printable View
Gold Master Dm 48000ci Uydudan GÜncellemelİ Cİhazim Var Buna Softcam Falan Gİrmek İstİyom Fakat Forumda Bulamadim Tps Ler Falan HİÇ BİŞe AÇilmiyoo Bİ Yardimci Olrsaniz Sevİnİrİm Yazilimi Yenİ GÜncelledİm Uydudan Ama Şİfrelİler AÇilmiyo :( :( :( :(
arkadaşım cihazının cihaz bilgisini yaz.
cihaz bilgisi derken neyden kastedion neyi lazm sana volkan krdeş ona göre vereyim modelini falan verdim yazılımını uydudan kendi güncelliyo ama keyler i indirmiyo :) banada tps ler lazım tps ler açılmıyo keler için softcam ve yükleme dosyalarına ihtiyacım var cihaz yeni oldugu için bulamıyorum bunları bu cihazla ilgili fazla bişe bilmiyom ama sanıım alltaaki cihazlarla uygun olabilirler onlarda uydudan güncelliyo bi sende bakarsan iyi olrAlıntı:
SAT-80800CI
TF-59000CI
TF-59000 FTA
DM-58000CI
DM-58000FTA
SAT-48000CI
SAT-68000CI
SAT-40200SKY
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
millet birileri yardım etsin yaa kaç gündür bekliyorum :praying: :praying: :praying:
arkadaşım menüde araçlar kısmı vardır orda bilgi vardır orda yazanları buraya yazarsan yardımcı olabiliriz.
Cihaz Bilgisi nerde? :49:
Hardware version:CI
Software version : $gmsb6810s861CIn
Database version:00600309
Boot version:0022
Software date : nov ,4,2006,
bütün bilgiler bu başka bilgi yok üstat
arkadaşım bu cihaza 40100 CI yazılımını yükleyebilirsin.
eyvallah volkan usta saol bilgin için teşekkürler
bende teşekkür ederim.