PFDK'dan Fenerbahçe'ye kötü haber
PFDK, Fenerbahçe'de kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a 90,
yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu'ya 45 gün hak mahrumiyeti,
sarı-lacivertli futbolcu Egemen Korkmaz'a ise 2 maç men cezası verdi.
Printable View
PFDK'dan Fenerbahçe'ye kötü haber
PFDK, Fenerbahçe'de kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a 90,
yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu'ya 45 gün hak mahrumiyeti,
sarı-lacivertli futbolcu Egemen Korkmaz'a ise 2 maç men cezası verdi.
Emre yede ceza yokmu arkadaş. Ben bizzat o maçta stattaydım Emre göz göre göre bizlere el hareketi çekti bunu görmedilermi.
Alıntı:
Ne alaka ya puan farkını göstermiştir diyorsun. Adamlar yarım puanla şampiyon oldular ona bakardan 4 puan çok çok üstün bir puan farkı. Ben burda Emre denen o herifin yaptığına kızıyorum. Tamam Fenerbahçe yi tutuyorum ama SivasSpor a iş geldiğinde memleketimi desteklerim. Emre Sivas maçında Kale Arkası Gar tarafındaki seyircilere orta parmak gösteriyor ben de Stadda Maraton D Bloktaydım ve çok net gördüm yaptığı hareketi. Gerçektende Emreden bir cacık olmazmış arkadaş.
Acaba Emre neden o hareketi yapmis.Ne olmusda yapmis.Durup dururken mi yapmis.
[I]Bence Fenerbahçe ucuz kurtuldu:Yönetim Kuruluna 4 ay toplanmama ,tüm takıma maçlara eşofmanla çıkma ve sahaya ağzı bandajsız seyirci almama cezası da verilebilirdi.Bu ne yahu,klup maça değil,sanki sahaya gösteriye çıkıyor.Bir "Çarşı"nın kahrını çekemiyorduk,iki"Çarşı" oldular.Ölenlere ah-vah,öldürenlere ve azmettiricilere tezahürat,Tv ekranlarında tezvirat!..Olmuyor Aziz Bey olmuyor! Dik kafalı olmaktan kim kazandı ki,siz kazanacaksınız!...:8[1]::present::tongue::puah:
[I]Gezideki heyecan futbol sahalarına indi!
[COLOR="Red"]Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu veya üyesi olan siyasi partilerin[ "toplumsal hoşnutsuzluğu seslendirmek için alanlara çıkmayışını" protesto eden sporseverler,önce Beşiktaş Çarşı grubuyla,ardından Fenerli gruplarla stadlara yansıyan gösteriler dünde Galatasaraylı grupların taraftar tepkisiyle zirveye tırmandı.Böylece Türk spor seyircisinin duyarlılığının İngiliz holiganzminden farkını da ortaya koymuş oldu.:present::present::present:/COLOR]/I]
Alıntı:
usta BUGÜNNN !
Emre Belözoğlu'ndan şok küfür!
Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa'yı karşı karşıya getiren mücadelenin ilk dakikalarında tansiyon gerildi
Yoğun tempo ile başlayan mücadelenin ilk dakikalarında artan gerilim ile beraber şok bir olay yaşandı. Kasımpaşa yedek kulübesine dönerek sinkaflı küfürler sarfeden Emre Belözoğlu'nun görüntüleri ekranlara yansıdı.
BU NASIL MÜSLÜMANDIR YA ?
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İŞTE BURDAAA
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.